Tuesday, February 27, 2024
HemAlpine skiingLindsey Vonn "skriker" på Ashley Graham och avslöjade sin "galna" sida under...

Lindsey Vonn “skriker” på Ashley Graham och avslöjade sin “galna” sida under träningen

För supermodellen Ashley Graham kan Lindsey Vonn vara den som kan hjälpa henne att storma in i skidvärlden efter en lysande tv-karriär. Vonn kommer utan tvekan att gå ner som en av de största alpina åkarna som någonsin har prytt sporten. Nu när den olympiska guldmedaljören hängde upp sina professionella stövlar för fyra år sedan ser det ut som att hennes mål att vara tränare kan vara precis grejen för att hålla sina fans mätta.

Även om inte alla ikoner för en sport nödvändigtvis kan visa sig vara visdomsfyllda tränare, kan Vonns erfarenheter inom alpin skidåkning göra stor skillnad. Medan Lindsey Vonn fortsätter att hålla sig i form genom mödosam träning, verkar det som att hon också har ytterligare tips för nykomlingar i gruppen!

Lindsey Vonn gör skidåkning roligt för Ashley Graham

I sitt senaste Instagram-inlägg delade Vonn bilder på sig själv och kändismodellen Ashley Graham när de tog sig ut mot branta backar hand i hand. Graham och Vonn kan ses posera uppriktigt i Schweiz när de ler brett mot kameran. “Ash, du har gett mig en ny mening med PIZZA!!”, lyder det jublande inlägget, som vi bara kan anta är ett inre skämt mellan de två.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av LINDSEY • VONN (@lindseyvonn)

Vonn fortsatte också med att skriva att Grahams nybörjarupptåg måste ha fått några nerver för henne, och den ikoniska skidåkaren var tvungen att gå in i “crazy mode” då och då. “…förhoppningsvis hjälpte min galna mamma att skrika lol!”, skrev den tvåfaldiga världsmästaren i skidåkare.

Ett annat kort videoklipp visade att modellen tog sina första skidsteg under ständig observation från Vonn. Medan Graham ibland verkade vinglig, lyckades hon hålla sig i marken ganska bra. Men Graham är inte den enda som har blivit välsignad av Vonns sällskap de senaste dagarna.

Vonn och White kan av misstag ha snubblat in i något nytt

Vonn sågs också experimentera med en “ny lagsport” med den legendariska Shaun White. De två sågs leka runt snön och försöka kombinera snowboardåkning och skidåkning, vilket gav fansen tanken att en ny sport kan vara på väg! Även efter att ha flyttat bort från sporten har spänningen ännu inte lämnat Lindsey Vonn. Det bevisade hon återigen med en aktivitet när det nya året började.

Läs mer: Alpine Legend Lindsey Vonn gör en ödmjuk begäran till NHL World månader efter budet i Utah 2034

För några veckor sedan åkte Lindsey Vonn nedför den legendariska Streif vid Kitzbühel i Österrike, känd som en av världens farligaste skidbanor. Även om den legendariska utförsåkningen inte var en bana hon kunde erövra under sin professionella karriär, kompenserade hon för det genom att nyligen åka skidor nerför banan på natten. Med så mycket i hennes liv som fortfarande ger spänningen, väntar den på att se vad Vonn har planerat för sina nya lärjungar under de kommande dagarna.

Inlägget “Skråter” på Ashley Graham, Lindsey Vonn avslöjade sin “galna” sida under träningen dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär