Wednesday, February 28, 2024
HemOlympicsLindsey Vonn hoppar tillbaka till skidåkning Post 10 operationer för sporten

Lindsey Vonn hoppar tillbaka till skidåkning Post 10 operationer för sporten

Lindsey Vonn, den tidigare mästaren i alpin skidåkning, har haft en karriär värd att se upp till för de små aspiranterna. Med sina fyra totala världsmästerskapstitlar och ytterligare tre i vinter-OS, är det som presenterar mästaren bäst inte bara det imponerande antalet med hennes namn utan den motståndskraft som hänger med. Under sin 15-åriga karriär och därefter genomgick Vonn många skador och över 10 operationer, men hindren vek inte ikonens kärlek till sport.

Det var redan 2019 som Lindsey Vonn drog sig tillbaka från skidåkningen på grund av skador. “Upprörd och förbittrad” sa Vonn över sitt beslut. Men efter att ha fortsatt med en optimistisk anda över olika roller, har mästaren ofta setts tillbaka på skidspåren; påminner om den långvariga glädjen.

Lindsey Vonn lyser på skidspår

Trots att hon gick i pension för flera år sedan har Lindsey Vonn inte varit främmande för skidåkning. Förra året åkte ikonen Kitzbühel på natten, åkte över Aspens svängar och tog tillbaka sin downhillposition flera gånger om. I dag har Vonn, med fortsatt intresse och fortsatt motståndskraft mot förra årets operation, kommit tillbaka på spåren. “Blue bird day med perfekta groomers = riva några snabba svängar!! Inget bättre,” textade hennes Instagram-inlägg och värnade om den klara himlen och den jämna ytan för en träningsrunda.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av LINDSEY • VONN (@lindseyvonn)

Lindsey Vonn har drabbats av en hel del skador följt av ansträngande operationer som ofta får henne att lämna skidåkningen. Omständigheterna, avslöjar Vonn, fick många människor att berätta för henne att hon inte skulle komma tillbaka. Uppdateringen och mer tidigare har dock varit ett bevis på Lindsey Vonns lysande kraft när hon fortsätter trots konsekventa hinder samtidigt som hon tar hänsyn till sin hälsa. Genom svårigheter och osäkerheter har mästaren kommit starkare sedan förra året.

Mästaren att sikta på mer

Under senare hälften av förra året genomgick Lindsey Vonn ännu en operation i sitt knä. Skidikonen hade kraschat hennes kropp redan 2018, vilket gjorde att hon fick ett sönderrivet ACL och MCL och ledskada. Incidenten bjöd på flera behandlingar och försiktigt trampande. Den senaste gällde benreparation och höll henne borta från banan i cirka fyra till fem månader. Men när den tid som krävs var Vonn tillbaka på äventyr, väl och bättre, vilket framgick av hennes sociala medier.

“Vilket år… från att åka skidor i Kitzbühel på natten till att resa jorden runt och tillbaka till att lägga sig på soffan efter ännu en operation… det har varit verkligt 2023… men låt oss sätta igång 2024!!!!” Lindsey Vonn skrev välkommen till det nya året. Och med ett väl uppmärksammat tänkesätt verkar mästaren följa med väl.

Inlägget Lindsey Vonn Jumps Back To Skiing Post 10 Surgeries For The Sport dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär