Sunday, February 25, 2024
HemBoxing"Likely to Fight (Conor) McGregor Next": Manny Pacquiaos sex 3-minuters utställningskamp med...

“Likely to Fight (Conor) McGregor Next”: Manny Pacquiaos sex 3-minuters utställningskamp med Muay Thai Fighter drar vilda reaktioner från fans

Manny Pacquiao, en kändis, en politiker och framför allt en boxare är en legend i spelet. Medan han har gått i pension från sporten har han bestämt sig för att delta i en planerad utställningskamp två år efter sin senaste förlust mot Yordenis Ugás i en professionell boxningsmatch i augusti 2021. Detta har gjort fansen förvånade.

Vid 45 års ålder är Pacquiao inställd på att slåss mot Buakaw Banchamek, en mycket framstående Muay Thai fighter från Thailand. Hans rekord talar för sig själv. Den mest kända säger att han har samlat över 240 vinster under sin karriär. Med båda fighters som ikoner i sina sporter är det en kamp om arv. Men håller Pacquiao-fansen med om denna matchup?

Vilka är förutsättningarna för kampen?

Kampen mellan dessa två legender utanför Asien kommer att äga rum i Thailand. Kampen kommer att bestå av sex omgångar på 3 minuter vardera. Överraskningen är dock det faktum att det är två minuters pauser mellan varje omgång, vilket är absurt långt. Michael Benson tog till X för att dela med sig av detaljerna.

Pacquiao har en definitiv fördel eftersom han i slutet av dagen kommer att vara i sin komfortzon. Därmed inte sagt att Banchamek inte kommer att kämpa bra för publiken. Det är dock knappast en rättvis matchup. Många människor tog till kommentarsektionen för att dela sina åsikter om kampen. Låt oss ta reda på vad fansen hade att säga.

Fansen ifrågasätter de kontroversiella kampförhållandena

Fansen visade ett blandat gäng reaktioner på kampen och dess förhållanden. Ett fan utbrast, “2 minuters pauser är vild.”

Ett annat fan gav en kontroversiell åsikt och sa: “Kopierar Floyds ritningar ser jag”, en kommentar om deras likhet med att Mayweather också har kämpat mot utställningar ett tag nu.

En användare kommenterade: “Det ser ut som att han sannolikt kommer att slåss mot McGregor nästa år då.” Samtal har pågått för att göra deras kamp en möjlighet också.

Ett fan önskade helt enkelt Pacquiao väl och sa: “Lycka till Manny.”

Ett fan sa också, “Pac och Buakaw, två sydostasiatiska legender, hoppas att de på allvar vill skada varandra, men jag lutar mig mot Pac eftersom det är en boxningsmatch inte kickboxning.” Fansen önskade båda kämparna lycka till men förutspådde en vinst för Pacquiao.

Medan ett fåtal fans knappt är intresserade av matchen, väntar vissa för att se om åren har rostat Pacquiaos en gång legendariska färdigheter.

Manny Pacquiao-Conor McGregor-kampen möter ett sista hinder när MMA-veteranen avslöjar supermatchen mycket nära verkligheten

Pacquiaos återkomst till ringen kommer att fängsla alla fans oavsett förhållanden. Chansen att få se hans färdigheter mot en annan skicklig fiende är en kamp värd att se. Tror du att den här utställningskampen kommer att bli ett enkelt spel för Manny Pacquiao?

RELATED ARTICLES

Mest populär