Wednesday, February 28, 2024
HemRafael Nadal"Like a Balloon Loss Air" - Tennisfans blir otäcka när Rafael Nadals...

“Like a Balloon Loss Air” – Tennisfans blir otäcka när Rafael Nadals tränares senaste “Beast” proklamation möter motreaktioner

Tennisvärlden har tagit sig upp från motgångar och väntar på att Rafael Nadal ska återvända till banan. Många väntar ivrigt på att få se en triumferande uppgång och en forehand-driven deklaration som mästare håller ut, oavsett oddsen. Men efter hans plötsliga tillbakadragande i Australian Open har frågor väckts angående spanjorens comeback.

Men nu är han redo att ta sig an tennisarenan igen med en turnering i Doha. Nyligen avslöjade den 37-årige spanska tennisspelarens tränare, Carlos Mayo, den senaste utvecklingen. Medan många ivriga Rafa-fans gläds åt utsikten att han ska återvända, har nyheterna väckt blandade reaktioner bland tennisentusiaster, där vissa uttrycker sitt missnöje genom en störtflod av otäcka svep.

Rafael Nadals senaste uppdatering från tränaren får motreaktioner

Den tidigare världsettan rankade tennisspelaren drabbades av ett tidigt bakslag i sin comeback på grund av en muskelrivning under sitt tävlingslopp i Brisbane. Men efter att ha skickat tillbaka från Australian Open, pratade hans tränare nyligen om hur han är redo att göra comeback och hur de har planerat detta år på ett mindre ytförändringssätt, bara för Rafa.

Tillsammans med det sa han också, “Rafa påminde mig om en tjur som har varit inlåst i ett år, du släpper den och den går som ett odjur. Han kommer att vara en kandidat för att vinna de turneringar han spelar.”

Enligt Carlos Moyà:

– Rafael Nadal tränar och kommer troligen att återvända till Doha innan han spelar i USA, snarare än att spela på leran i Sydamerika

”Ytförändringar är inte lätta. Även om det är sant att leran borde vara bättre för lederna, för att gå… pic.twitter.com/3WhROnfTP7

— Olly (@Olly_Tennis_) 29 januari 2024

Efter att dessa ord gick ut på Twitter, släppte många tennisfans elaka kommentarer och delade sina motsatta åsikter om detta. Ett fan skämtade om hur 37-åringen skulle bli skadad på banan, “Han kommer att bli skadad igen inom 5 matcher.”

Han kommer att skadas igen inom 5 matcher.

— LBC Watch (@LBCWatch) 29 januari 2024

Å andra sidan betonade ett fan hur hans comeback kan vara ett “stort misstag”.

Stort misstag.

— BiLateral (@Bi08101657) 29 januari 2024

Inte nog med det, ett annat fan gjorde en direkt kommentar om hur Rafa borde ta ett steg tillbaka från tennisen: “Dags att gå i pension”

Dags att gå i pension

— KC (@KC28378579) 30 januari 2024

Dessutom gick ett fan emot den planerade strategin att ta det långsamt fram till lersäsongen. Han skrev: “Är moya dum? Varför inte hoppa över hardcourtsäsongen och gå till lera”

Är Moya dum? Varför inte skippa hardcourtsäsongen och gå till leran

— Ibrahim (@Ibrahim63572180) 29 januari 2024

Därefter gjorde ett annat fan narr av Nadal och hans comeback och vred på orden som sades av Moye. Han sa: “Hahaha en tjur inlåst? Mer som en ballong som tappade luft… han valde att inte släppa lös sig själv på Australian Open när han helt klart mådde bra…”

Hahaha en tjur inlåst? Mer som en ballong som tappar luft… han valde att inte släppa lös sig själv på Australian Open när han helt klart mådde bra…

— jaxx7048 (@unrandomrants) 29 januari 2024

När Nadal pratade om sin comebackplan

Medan hans mål aldrig var att vinna de turneringar han först gick in efter att ha gjort comeback, lyfte han fram sina verkliga mål i en av de uppriktiga intervjuerna. Den tidigare världsettan sa: “Jag har jobbat väldigt hårt under året för den här comebacken, och som jag alltid nämnt är mitt mål att vara på min bästa nivå om tre månader.”

Även om spanjoren fortfarande är långt ifrån att slutföra sin comeback-tidslinje på 3 månader, skulle det inte vara fel att säga att strategin de har gjort skulle göra mycket fel. Men medan många tennisfans hejar på honom, är många fortfarande emot hans beslut att göra comeback.

Inlägget “Like a Balloon Loosing Air” – Tennisfans blir otäcka när Rafael Nadals tränares senaste “Beast” proclamation Faces Backlash dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär