Saturday, December 9, 2023
HemNFLLigament rivning avslutar Joe Burrows säsong, dubbel risk för bengaler

Ligament rivning avslutar Joe Burrows säsong, dubbel risk för bengaler

Cincinnati Bengals har allvarliga problem för tillfället. Enligt ett nyligen tillkännagivande från HC Zac Taylor kommer stjärnan QB Joe Burrow att saknas resten av säsongen på grund av ett slitet ledband.

Denna nyhet har säkerligen skakat bengalernas kampanj i stor utsträckning. Laget ligger för närvarande på fjärde plats på AFC North-tabellen med ett rekord på 5-5. Mycket av lagets framgångar kan tillskrivas den utmärkta uppvisningen av Joe Burrow under hela säsongen. QB har sprungit 2309 yards med häpnadsväckande 15 touchdowns hittills. Med bengalerna som siktar på att vinna titeln den här säsongen, skulle Burrows frånvaro säkert vara ett stort hål de behöver fylla. Detta tillkännagivande kommer efter att bengalerna sattes på plats för att ha gömt Joe Burrows handledsskada.

Joe Burrow uteslöt; Bengaler i svåra svårigheter

Cincinnati Bengals hoppades på att saker och ting skulle bli rätt innan någon kunde märka det. Det är den enda rimliga anledningen till varför de inte listade Burrow som en skadad spelare. QB ska ha drabbats av en stukad handled i sin match mot Baltimore Ravens nyligen. Men i en bisarr händelseutveckling postade teamet först en video av Burrow i en rollbesättning och raderade sedan densamma.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ESPN (@espn)

Denna anomali togs upp av NFL och fick dem att ingripa i frågan. Nu, med Burrow ute av hela säsongen, kommer ansvaret att ligga på Jake Browning att se laget igenom.

Vad är dina tankar om saken? Låt oss veta i kommentarsfältet medan vi håller dig uppdaterad om eventuella nya utvecklingar.

RELATED ARTICLES

Mest populär