Saturday, January 28, 2023
HemF1Lewis Hamiltons miljondollar "Girls" var viktigare för honom än något romantiskt förhållande

Lewis Hamiltons miljondollar “Girls” var viktigare för honom än något romantiskt förhållande

Vad Lewis Hamilton än gör, gör han med hela sitt hjärta och sin energi. Han är en riktigt entusiastisk person. Hans upptagenhet är en annan aspekt av hans personlighet. Även om den sjufaldige vinnaren har flera tvångstankar, rankas hans fordonspassion fortfarande högst. Besattheten är så intensiv att 7x gånger mästaren vid varje given tidpunkt kommer att prioritera miljondollar “Girls” före några romantiska relationer.

Mannen som kan fängsla dig med sin karisma och körförmåga hade en gång en romantisk relation med Nicole Scherzinger, en sångerska. Trots att förhållandet upphörde 2015, nådde hans passion för bilar sin topp vid den tiden. Lewis Hamilton erkände tidigare i en intervju med tidningen Top Gear 2016 att han brinner för bilar och att de alltid är högsta prioritet för den brittiska föraren.

Han sa: “Jag väntar alltid på att det nya och nästa ska komma ut, alltid om den där sexiga looken. Så det är utseendet, ljudet och jag letar alltid efter hästkrafter. Alla vill ha stora hästkrafter.” Miljardmannen avslöjade vilken bil som tillfredsställer honom mest, “Även om Bugatti faktiskt inte gör det för mig. Chiron ser bra ut, speciellt GT-versionen. Men jag är mer old school och jag gillar en V12; Bugatti har två motorer hopskruvade.

Även om det är fantastiskt att köra. Men jag antar att det bara är en personlig känsla, smak. När du så småningom sparar ihop och köper “den bilen”, eller gör vad det nu är för att få “den bilen” du har haft ögonen på, är det den största känslan.”

Hamilton tillade vidare att bilar är det viktigaste för honom, “Mina bilar är mina bebisar. Jag brukade säga när jag hade en flickvän”

“Jag tar ut en av mina tjejer, så du kan komma om du vill, men du kommer tvåa när det kommer till dem…”

En idrottares resa är svår, men de individer som är kopplade till den personen står inför större utmaningar. Lewis Hamilton och hans flickvän hade samma sak redan 2015.

Vad fick Nicole Scherzinger och Lewis Hamilton att skiljas åt?

2007, när Hamilton började smaka framgång, sågs han ofta med en fantastisk kvinna, Nicole Scherzinger. Hon var välkänd för sin talang inom skådespeleri, dans och musik. Paret dejtade varandra on-off i nästan åtta år, innan de splittrades 2015. Med allt detta föreslog Hamilton en potentiell förklaring till uppbrottet med Scherzinger 2019.

Britten anmärkte: “Det kan vara något annorlunda genom att vi reser så mycket som vi är, och du är bara borta under galna tider,” sa Hamilton. Han tillade, “Så det är förmodligen en extra vikt som gör det riktigt, riktigt svårt att hålla nere ett bra förhållande, och om saker och ting inte är helt perfekta.”

Även om Nicole också delade sina tankar, påpekade hon ett antal faktorer som kan ha bidragit till deras uppbrott. Hon sa: “Ibland stannar människor i relationer för att de blir självbelåtna, för att det är bekvämt för dem, för att de inte vill vara ensamma.”

Lewis Hamiltons önskan har drivit honom till höjder som bara ett fåtal utvalda förare kan föreställa sig. Även om han hade en fruktansvärd säsong den här gången, är fansen ivriga att se den mäktige Hamilton återvända.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär