Saturday, December 2, 2023
HemF1Lewis Hamilton välkomnades en gång till "The Life of a Woman" över...

Lewis Hamilton välkomnades en gång till “The Life of a Woman” över utmanande livsstilsförändringar

Formel 1 är inte bara glitter och glamour som vi brukar få se. Det är också en strikt sport som kräver en persons största dedikation när det kommer till kondition och fysik. Så naturligtvis kan förarnas kost vara ganska hård ibland. I en sådan situation var Lewis Hamilton tvungen att välkomna “en kvinnas livsstil”.

När han pratade med BT Sport 2015 om tiden då Lewis Hamilton var tvungen att gå ner i vikt sa Susie Wolff, frun till Mercedes-chefen Toto Wolff: “Det finns en rolig historia för när reglerna ändrades, var alla förare tvungna att gå på ganska stora dieter. att gå ner i vikt och jag minns att jag pratade med Lewis [Hamilton] i början av året.”

“Och han sa ‘ah det är så tufft just nu. Du kan inte tro mitt liv, varje dag jag vaknar, jag står på vågen, och varje gång jag äter måste jag tänka vad jag äter”

Wolff, som betonade faktorn att kvinnor ofta är fokuserade på sin figur, skämtade, “Jag sa hej, det är en kvinnas liv.”

Eftersom F1 har förändrats så mycket under åren, förväntas förarna, inklusive Hamilton, nu göra för att hålla formen produktiv för sin säkerhet och prestanda under hela säsongen.

Lewis Hamiltons kondition och diet

Formel 1-förare måste generellt sett vara på topp när det kommer till kondition. Förarna måste se till att de inte lämnar något obevakat som kommer att hämma deras varvtid under loppet. När det kommer till fitness är Lewis Hamilton bland många andra en av de starkaste idrottarna där ute.

Den brittiska föraren är symbolen för fysisk hälsa, eftersom han alltid har hållit sin kost och träning på topp. Medan många bestämmer sig för att dra sig tillbaka från sporten vill Hamilton, som är 37 år gammal nu, satsa på mer.

Den tidigare McLaren-föraren är en växtbaserad dietföljare. Om detta, enligt Men’sHealth, delade Hamilton en gång: “För tre år sedan bestämde jag mig för att följa en växtbaserad kost. Det enda jag ångrar är att jag inte gjort det tidigare. Jag har också märkt en markant förbättring av min kondition sedan jag bytte, vilket är motiverande.”

Den sjufaldige världsmästaren håller inte bara sin kost i schack utan går också ut för att cykla, springa eller andra konditionsträningar, förutom sin vanliga träning.

RELATED ARTICLES

Mest populär