Sunday, December 3, 2023
HemF1Lewis Hamilton tjänar pengar på Las Vegas GP:s skyhöga popularitet när Brad...

Lewis Hamilton tjänar pengar på Las Vegas GP:s skyhöga popularitet när Brad Pitts huvudrollsinnehavare tar ett avgörande ben

Även om handlingen på banan inte har varit så spännande för Lewis Hamilton som han skulle ha velat, händer mycket bakom kulisserna som har hållit den sjufaldige mästaren sysselsatt. Britten arbetar tillsammans med Hollywood-ikonen Brad Pitt att producera en spännande film om motorsportens höjdpunkt.

Titeln på Hamiltons nyaste satsning är ännu inte tillkännagiven, men inspelningen har redan kommit igång. Skådespelarna hade filmat scener i Silverstone med en Formel 2-bil och hade även dykt upp för några bilder vid sidan av rutnätet under den brittiska GP. Produktionen var hoppfull att de också skulle få spela in några scener under Vegas GP, men skådespelarnas strejk visade sig vara ett hinder som kunde försena inspelningen ytterligare.

Lewis Hamiltons och Brad Pitts film står oberörd i spåren av produktionsrädsla

Tidigare i veckan avslöjade Hamilton för media att Kosinskis senaste företag skulle gå miste om filminspelningar i Sin City på grund av den pågående strejken. Han citerades av GPfans, “Brad och Damson är tillbaka i träning och gör sig redo att sätta sig tillbaka i bilen,” sa han. “Vi skulle filma i helgen. Om det inte hade varit en strejk skulle vi ha filmat en av de riktigt coola scenerna här i helgen.”

Men tack och lov för besättningen hade Ted Kravitz berättat att besättningen var grön för att fortsätta filma under helgen och att de redan hade tagit bilder av publiken i Vegas. Det är säkert att säga att det inledande Las Vegas GP mycket väl kommer att bli en del av Hamiltons kommande film, och det skulle ha varit upprörande om denna händelse inte inkluderades. Filmen förväntas fortsätta att produceras långt in i 2024, med Mercedes-stjärnan som lägger till: “Vi kommer att fortsätta filma nästa år så att du kommer att se dem mer.”

Tidigare rapporterades det att inspelningen skulle påverkas kraftigt av skumma sponsringsavtal som har gått fel, men alla dessa rykten lades åt sidan. Vägen är fri för Hamilton och Apples film, eftersom de har beslutat att boka om vissa inspelningar kring SAG-strejken. Britten reflekterade också över att alla dessa motgångar bara var en del av verksamheten, “Vi kommer att fortsätta driva på, det kommer fortfarande att bli fantastiskt, kan kosta lite mer men jag är verkligen säker på vad Jerry (Bruckheimer) kommer att göra producera.”

Med Hamiltons orubbliga förtroende för filmens skådespelare och produktionspersonal, är det säkert att anta att den här filmen kommer att bli en storsäljare från den andra gången den släpps. Men hur tar någon med schemat för en F1-förare tid att göra en film?

Kommer filmuppgifter att hålla Lewis Hamilton sysselsatt under lågsäsong?

Budgeteringen av en film är inget skämt. Eftersom hela besättningen behöver betalas per timme, tenderar eventuella förseningar, även på några dagar, att leda till en hel del skada. Hamilton behöver dock inte oroa sig för det med ett nettovärde på 285 miljoner dollar. Å andra sidan finns det en sak som britten aldrig skulle kunna få nog av, och det är dags.

Lyckligtvis har Mercedes maestro täckt alla baser när det kommer till filmens produktion och säger att det inte kommer att ta upp mycket av hans tid under lågsäsong. Han tillade också, som citerats av PlanetF1, “I december kommer jag förmodligen att spendera en dag eller så med Joe (Kosinski, regissör) och Jerry (Bruckheimer, producent), och bara gå igenom manuset.” Hamilton hade tidigare sagt att han ser till att han ger sina input under tävlingssekvenserna och kallar alla “BS” som han ser det.

Han reflekterade vidare över det faktum att det är viktigare för författarna och skådespelarna i filmen att förbereda sig för sina roller, “Och uppenbarligen kan vi fortsätta med författarna och nu kommer Brad och Damson att vara tillbaka i träningen och göra sig redo att tillbaka i bilen.” Även om Hamilton aldrig har varit så säker på W14, betyder hans uppriktighet lycka för filmen.

Men kommer Brad Pitt och Lewis Hamiltons samarbete att falla offer för ett annat hinder, eller kommer det att gå smidigt? Bara tiden får utvisa när vi ivrigt väntar på att trailern ska släppa. Håll ögonen öppna för mer.

RELATED ARTICLES

Mest populär