Saturday, December 9, 2023
HemF1Lewis Hamilton motsätter sig Max Verstappen för att Laud Netflixs "Drive to...

Lewis Hamilton motsätter sig Max Verstappen för att Laud Netflixs “Drive to Survive” för att publicera sin första kärlek

Det finns alltid två typer av idrottare inom en viss sport och Formel 1 är ett bra exempel med unika personligheter i hela hagen. Även om alla F1-världsmästare delar många attribut så finns det vissa skillnader som gör dem helt unika. Lewis Hamilton och Max Verstappen är de två världsmästarna som skiljer sig mellan stolpar och de visade det med sin åsikt om den främsta orsaken bakom Las Vegas GP.

Vi är alla medvetna om effekten av Netflix Drive to Survive på sporten, särskilt på den amerikanska subkontinenten. Många skulle hålla med när vi säger att det tredje racet i USA, Las Vegas GP är ett direkt resultat av den massiva ökningen i popularitet. En framtidssynt och affärsmässig Mercedes-man håller med om denna aspekt av Drive to Survive när han tackade showen för att han populariserade sin kärlek till sporten.

Lewis Hamilton tackar Drive to Survive för att ha gjort sporten så populär som den är nu

Hamilton och Verstappen, särskilt sedan säsongen 2021, har inte sett öga mot öga. Detta bevisades ännu en gång när de två kommenterade ämnet Drive to Survive. Hamilton gav sitt ärliga erkännande om serien och dess inverkan när han talade på CNBCs YouTube-kanal och diskuterade “Business of Formula 1”.

På tal om F1:s ökade exponering tack vare Drive to Survive, sa Hamilton: “Det har definitivt haft en stor effekt för säker. Men det har definitivt spelat en bra roll och jag tror också att det kommer från mun till mun från folk som pratar om det inom sina samhällen och det har bara spridits som en löpeld.”

I motsats till Verstappen tillade Hamilton, “Det är spännande för mig eftersom jag brukade komma hit till staterna speciellt och jag skulle förklara vad det är jag gör och att behöva sätta igång det hela tiden, det var lite tröttsamt. Jag kunde aldrig förstå varför folk inte älskade sporten som jag har vuxit upp till att älska den.”

Det menar den sjufaldige världsmästaren som är helt tvärtemot vad Verstappen tycker om Drive to Survive. Vi har dock känt till Verstappens åsikt om Netflix-serien ett tag. Även om han verkar värma upp är den allmänna åsikten fortfarande densamma, och han har till och med Fernando Alonso på sin sida.

Max Verstappen och Fernando Alonso delar samma åsikt i motsats till Lewis Hamilton inför Las Vegas GP

Drive to Survive har blivit ett återkommande samtal i F1-världen och vi kan se varför. Showen har definitivt spelat en avgörande roll för att skjuta upp sportens popularitet i USA. Det är just därför när de två världsmästarna tillfrågas om hur fokuserade de är på showen, gav de ett brutalt ärligt svar.

Verstappen sa snabbt, “Nej. Nej. Jag vet inte, jag är nog lite mer gammal på det där. Jag önskar att sociala medier aldrig fanns.” För att ta itu med tystnaden i rummet tillade Verstappen: “Yttrandefrihet, eller hur?”

Alonso fick också ut sin åsikt om ämnet och sa: “Ja. Jag är väldigt fokuserad på racingen och inte på den här showen. Jag såg aldrig något av det här Drive to Survive, inte ens säsong 1 eller vad som helst, jag såg aldrig något avsnitt. Gjorde du?”

Så en bojkottade programmet i ett par säsonger medan den andra inte brydde sig tillräckligt för att se den. Detta borde berätta deras ärliga åsikt om showen.

RELATED ARTICLES

Mest populär