Sunday, December 10, 2023
HemF1Lewis Hamilton hånar "Somebody's Mother" som Max Verstappens mamma offentligt förnedrade Sergio...

Lewis Hamilton hånar “Somebody’s Mother” som Max Verstappens mamma offentligt förnedrade Sergio Perez

Rivaliteten mellan Max Verstappen och Lewis Hamilton är välkänd av alla. Vid många tillfällen hittas båda stjärnorna gräva efter varandra. Nyligen dök ett klipp upp på internet, där den sjufaldiga mästaren tog en subtil grävning hos Max Verstappens mamma och sa “någons mamma har skrivit något.” Även om Mercedes-stjärnan inte har nämnt någons namn, har fansen tolkat hela uttalandet och kopplat det till Sophie Kumpen.

Nyligen går ett klipp viralt där Lewis Hamilton hittades när han grävde hos Max Verstappens mamma. Även om han inte nämnde hennes namn men det är indirekt kopplat till Kumpens kommentar om Perez. Här är allt tjafs, Max Verstappen vägrade låta Sergio Perez passera honom vid den brasilianska GP, och detta ledde till en eldig ordväxling och fick Perez att vråla på lagets radio ” det visar vem han verkligen är. Jag har inget att säga.”

Perez kommentar kan ha skadat Verstappens mamma, så för att ge tillbaka den kommenterade Sophie Kumpen ett Instagram-inlägg, som citerade ett klipp som publicerades i juni, där Perez hittades dansa med en mystisk kvinna i Monte Carlo. Filmen visar Perez gå nära och personal med en brunett. I kommentaren skrev hon, “Och sedan på kvällen otrogen mot sin fru.”

Posten som Kumpen fick britten att gräva efter henne. han sa, “En del av de saker jag har hört talas om de senaste dagarna har varit så underhållande.” När han blev ombedd att ge ett exempel sa han: “Kan inte säga, det är någons mamma som sms:ar något och ganska intressanta saker som händer, jag är säker på att det kommer att finnas på Netflix, det kommer att bli bra. “

Det verkar som om 7x-mästaren tycker om skvaller, oavsett om det är på eller utanför banan. Med det sagt tidigare i år hittades Hamilton också när han tog brinnande skott mot sina F1-rivaler.

Lewis Hamilton tar en fräck grävning på Max Verstappen

Silver Arrows hade en svag prestation i år, den främsta anledningen till detta var tumlarefrågan. Problemet fick många rivaliserande lag att avlossa några skott mot Mercedes. Och efter att teamchefsmötet angående nya regler blev rörigt när Toto Wolff låste horn med rivalen Christian Horner, tänkte Hamilton. Men Verstappen sa att beslutet var “Inte korrekt”.

Till vilket britten tog en fräck grävning åt holländaren och sa att några av individerna har ändrat tonfall från vad de sa tidigare. “Det är alltid intressant att se människors perspektiv och åsikter i olika ljus”, sa Hamilton. ”Självklart, framför dig är det ett och annat i bakgrunden. Ibland säger folk olika saker.

Efter slutvarvets strid 2021 fanns det knappast några fall där holländaren och Hamilton var inblandade i en kamp. Fans väntar ivrigt på den episka striden mellan de båda stjärnorna på banan. Tror du att Mercedes återkomst kan göra Verstappens dominans i hotbilden?

RELATED ARTICLES

Mest populär