Saturday, December 9, 2023
HemF1Lewis Hamilton håller ett "öga" på miljardären Elon Musk för att uppfylla...

Lewis Hamilton håller ett “öga” på miljardären Elon Musk för att uppfylla sina galna drömmar utanför F1

Lewis Hamilton älskar att ägna sig åt äventyrssporter som fallskärmshoppning när han inte sitter bakom ratten i F1. Han har hänfört sitt behov av sådana spännande aktiviteter till behovet av adrenalin för att fortsätta. Han är dock öppen för att höja insatserna med en galen sak som han medger att han inte är redo för ännu.

Lewis Hamilton har ett ganska nyfiket sinne. Han älskar att förnya sig och utbilda sig på den tekniska sidan av saker och ting. I en av sina intervjuer erkände han att han reparerade sina kartar förr i tiden och älskade den tekniska och mekaniska sidan av det. Kanske lockar det honom till innovationerna Elon Musk har gjort med sina satsningar SpaceX och Tesla.

Lewis Hamilton strävar efter att åka på en resa till rymden

Elon Musk tog världen med storm när han tillkännagav sitt passionsprojekt för rymdturism. Projektet syftar till att ta med människor på en resa till rymden, mot en avgift såklart. Vi såg många rika människor boka sina platser redan innan projektet startade. Formel 1:s Lewis Hamilton, samtidigt som han beundrar Elons vision, vill vänta ett tag.

I sin intervju 2020 med Gentleman’s Journal sa Lewis: “Jag menar, jag har inga aktuella planer på att åka när de lanseras – jag skulle definitivt inte gå direkt, låt oss uttrycka det så. Jag skulle inte gå i de tidiga stadierna av någon av dem.”

“Men Elon, och vad han gör med SpaceX och Tesla – han har ett så bra sinne. Han gör en del otroliga saker. Han är en så intelligent man. Och jag skulle så gärna vilja åka till rymden, så jag ska hålla ett öga på vad han gör. Det är bara så lite vi vet, eller hur? Så mycket som inte har utforskats. Det ska bli intressant att se vad som händer i våra liv.”

Lewis är verkligen, som många av oss, besatt av skönheten och intrigen hos interstellära objekt. Tidigare i år hyllade han NASA:s ansträngningar att skjuta upp rymdteleskopet James Webb.

Lewis Hamiltons fascination av rymden

James Webb rymdteleskop är världens största optiska teleskop i rymden. Bilderna som den har skickat ända sedan lanseringen har gjort oss jordbor helt fascinerade. Den sjufaldige världsmästaren Lewis Hamilton är inget undantag. Tidigare i år i juli lade Lewis upp några bilder på sin Instagram som släppts av NASA.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Lewis Hamilton (@lewishamilton)

I bildtexten skrev han: “Jag älskar rymden och att titta in i stjärnorna. Tanken att universum är så stort och vi är så små, men var och en så speciell är fantastisk. @nasas nya teleskop låter oss se de djupaste delarna av rymdhistorien någonsin skådat. Vi tittar på de första galaxerna som bildades efter Big Bang!! Universum är så kraftfullt och allt med det är fantastiskt. Jag är så tacksam över att få vara en del av det med er alla.”

Vi tycker att beslutet att vänta och observera hur de första flygen går är ett intelligent drag. Vad tycker du om Mercedes-mannens besatthet av rymden?

RELATED ARTICLES

Mest populär