Saturday, January 28, 2023
HemMMALeverkungen varnar Joe Rogan för "Otroligt" Dwayne Johnson Callout: Shouldn't Have "Picked...

Leverkungen varnar Joe Rogan för “Otroligt” Dwayne Johnson Callout: Shouldn’t Have “Picked the Fight”

Fansen beundrar en av de högst betalda underhållarna, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, för hans dedikation till fitness. Noterbart är att den professionella brottaren som blev Hollywood-skådespelare har byggt upp en avundsjuk strimlad kroppsbyggnad på grund av det hårda arbete han lagt ner.

Men nyligen uttryckte UFC-kommentatorn, Joe Rogan, tvivel om detsamma och krävde ytterligare att den kända kändisen skulle bli “ren”. Märkligt nog uttryckte ett annat vanligt mål för färgkommentatorn, Liver King, sin åsikt om den “otroliga” 50-åriga skådespelaren.

Betecknande nog dök Liver King upp som gäst i Anthony Pomplianos podcast. Duon berörde de senaste läckorna om den interna sensationen, hans förhållande till familjen och även fejden med UFC-personalen.

I samma segment hänvisade poddvärden till ståuppseriernas djärva påståenden om The Rock. Efter detta frågade han också om detsamma med den presenterade gästen.

Vad sa Liver King om Dwayne ‘The Rock’ Johnson?

Efter att ha blivit förhörd av Pompoliano om den före detta WWE-stjärnans påstådda PEDs påstående, klargjorde den släkte levande promotorn att han inte bråkade med någon. På samma sätt uttryckte influensaren på sociala medier, “Jag tycker inte att han borde ha valt den kampen heller, du vet.”

Senare förklarade han, “Jag tycker att det som The Rock har gjort har varit helt otroligt, du vet. Och så är han på, för det första, jag tror inte att han är på st*roids. Äm, tar han någon hormonbehandling? Jag vet inte.”

Dessutom avslöjade den Austin-baserade influencern att cirka 5% av amerikanska män förlitade sig på hormonersättningsterapi.

Men i samma segment insåg Liver King den potentiella motreaktion han skulle ha fått om han hade intagit en motsatt ståndpunkt. Därför förklarade han skämtsamt att han inte kunde tro att värden försökte göra honom till en fiende Stenen. Men Brian Johnson aka Liver King tillkännagav: “Jag älskar The Rock.”

DYK DYPARE

Efteråt påpekade den minimalistiska livsstilspromotorn skillnaden mellan honom och Rogan.

Liver King på honom efter Joe Rogans kostym

Samtidigt som Liver King sa att han “inte skulle knulla” med den 55-åriga utroparen, nämnde Liver King att man inte skulle höra honom säga något negativt om någon. Dessutom förklarade han att han inte var kapabel till det.

På en liknande notering sa internetfenomenet, som slog in på internetscenen med sin dietförökning av rått kött, att han inte skulle följa den berömda TV-presentatören.

Därefter förklarade leverkungen att han var medveten om varför Rogans anledning till att göra ont. Således tillade han, “Man, du har ont och jag kan se att du har ont, du vet. Och det sista du behöver är en kille att engagera sig i, att nu engagera sig i sånt, du vet.”

Vad tycker du om Liver King om The Rock? Håller du med honom? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär