Wednesday, February 28, 2024
HemNBALevererar "Bu** Whipping" till Cowboys, packare hittar osannolikt stöd från "Hater" Ex-Suns...

Levererar “Bu** Whipping” till Cowboys, packare hittar osannolikt stöd från “Hater” Ex-Suns Star

Vad sägs om dem. Strunt i det, förmodligen inte idag. Nästan varje år spelas samma manus ut till en tee. Men varje år är antingen mer överraskande eller pinsamt än det förra. Den här säsongen kan dock mycket väl ta kakan. Trots att de stoltserade med 2:a seed och visade upp några av årets bästa fotboll, föll Dallas Cowboys isär på ett historiskt episkt sätt.

Amerikas favoritvideo idag

Förlora mot det yngsta laget i ligan? Kolla upp. Det första laget som förlorade mot 7:e seedet sedan konsolens expansion? Kolla upp. Under med 27-0 på halva till en förstaårsback? Kolla upp. Besvika fans, media och spelare samtidigt? Kolla upp.

Med nationens öga på sig hittade Cowboys ett sätt att förlora. Medan Jordan Love var sensationell i sin slutspelsdebut med ett perfekt QB-betyg, handlade historien alltid om ‘Dem Boyz. Även noterade Green Bay Packers hatare och NBA-veteranen, Eddie A Johnson var tvungen att lägga sitt agg åt sidan.

“Titta, jag erkänner att jag inte tål @packers men fan. Det var en imponerande rumpa som de satte på @dallascowboys” En Chicago-född infödd, Eddies ogillar för Packers är uppenbar och förståelig. På grund av den långvariga rivaliteten mellan Chicago Bears och Green Bay kan det vara svårt att hitta ett annat exempel på att NBA-veteranen hyllar laget.

Å andra sidan kan Packers ha hittat sin nästa stora quarterback genom tiderna. Åker du på en våg av fart och heta streak, hur långt kan Love bära dem i slutspelet? Eftersom vi vet kommer Eddie se till att heja på motståndarlaget.

Vad händer härnäst för Dallas Cowboys efter en historisk kollaps?

Frågorna för Dallas börjar nu. Är försvaret verkligen så bra? Trots att laget har en hög frontlinje inklusive Micah Parsons, kunde laget inte göra något mot en nybörjarback på väg till en 158,3-match. Är framgången i grundserien en lyckträff? För året var laget inte särskilt framgångsrikt mot över 0,500 lag. Kan det ha varit ett tecken på vad som kommer?

Är ett coachbyte nödvändigt med namn som Pete Carroll, Jim Harbaugh och Bill Belichick på marknaden? Mike McCarthy har fortsatt att misslyckas med att producera resultat, och ägaren Jerry Jones blir ständigt otålig. Kan en större översyn vara på sin plats? Och sist men inte minst.

Hur är det med quarterback-situationen? Med Dak Prescott i kö för en kontraktsförlängning, hur kan kontraktssituationen och det övergripande quarterbackspelet se ut för USA:s lag? Sammantaget, vart går laget härifrån?

RELATED ARTICLES

Mest populär