Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARLetar du efter den perfekta jultröjan? Visa din inre NASCAR-fläkt med...

Letar du efter den perfekta jultröjan? Visa din inre NASCAR-fläkt med Craftsman’s Exclusive Merch för $79,99

En sport som NASCAR älskar en bra vintersemester borta från den livliga V8:an och spenderar kvalitetstid med familjen. Till och med våra favoritracerförare har storslagna planer för julsäsongen, där vissa väljer att tillbringa tiden avslappnad hemma och andra väljer att delta i evenemang som det årliga Snowball Derbyt för att skicka iväg Super Late-Model-bilarna med råge . Men med handlingen på banan på väg in i viloläge för vintern, fick samhället några fantastiska presentidéer från Dale Earnhardt Jrs #3 Chevrolet Sun Drop Plushie-släpp.

Amerikas favoritvideo idag

Men det är inte allt NASCAR-gemenskapen har i beredskap för dem. Titelsponsorn för sportens lastbilsserie delade med sig av den perfekta julklappsidéen med samhället för de som känner sig lite kyliga!

Julen kommer tidigt för Truck Series-fans!

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Craftsman (@craftsman)

NASCAR publicerade också Craftsmans inlägg på sin Instagram-berättelse och frågade fansen hur Hocevars semesteranda såg ut. Men stjärnan i showen var den knallröda tröjan, med en enkel 8-bitars design med små julgranar och ett citat, “gör en lista, kontrollera den två gånger, klipp den en gång.” Om vissa fans tycker att prislappen på $79,99 är ganska brant, finns det andra alternativ tillgängliga, allt från $49,99 för pyjamasbyxorna till $14,99 för babysoffan. Kollektionen finns tillgänglig på Craftsmans hemsida, men kommer bara att finnas kvar så långt lagret räcker!

Craftsman-verktygen är en besättningschefs bästa vän

RELATED ARTICLES

Mest populär