Saturday, December 2, 2023
HemBasketball"LeRecruiting Begins": LeBron James blir utropad av NBA World för "Clear Tampering"...

“LeRecruiting Begins”: LeBron James blir utropad av NBA World för “Clear Tampering” efter att ha berömt Kevin Durants lagkamrat

NBA-fans ropade ut LeBron James eftersom många kände att han värvade Kevin Durants lagkamrat med sin sociala medieaktivitet. Los Angeles Lakers är fortfarande i den nedre halvan av Western Conference med ett rekord på 7-11. Det är en pinsam start och rekord för ett lag som har tre All-Stars på listan. Men de har visat blixtar av sin potential och stjärnkraft under de senaste spelen.

Det ser ut som att LeBron James är tillbaka på sitt sätt att locka spelare till sitt lag. James skickade ut en tweet om Kevin Durants lagkamrat, Seth Curry efter hans senaste framträdande. Brooklyn Nets mötte Portland Trail Blazers och slog dem med 111-97 och Curry hade en fantastisk match.

LeBron James hyllade Seth Curry

Blazers spelade utan sin primära och ledande målskytt, Damian Lillard. Kevin Durant var som vanligt bäst med 31 poäng, 5 returer och 5 assist. Kyrie Irving bidrog med en prestation på 22 poäng också. Det var dock Seth Curry som absolut gick av mot Blazers när han kom från bänken. Detta fångade LeBron James ögon. Han tog till Twitter och gav stora rekvisita till Curry för att han hade ett bra spel.

Men fansen såg det inte så. Fansen ropade James om hans sätt att rekrytera spelare. Ett fan twittrade, “LeRecruting börjar!” Medan ett annat fan hörde in och kommenterade “Rensa manipulering.”

Tydlig manipulering

— Zekai ⚡ (@ZekaiMiner) 27 november 2022

LeRecruting börjar!

— Tripledouble (@Tr1pledoubl3) 27 november 2022

Här är några fler reaktioner från Twitter.

ta dig för helvete härifrån med dessa tweets av dig som försöker få folk till LA du får inte Curry du kan kanske få Draymond och jag vill verkligen inte att du ska få Draymond

— Tom K (@tom12701026) 28 november 2022

Jag menar… du kunde ha haft honom och Kyrie 🌚

— ⁶ (@TaIkContext) 27 november 2022

AD för Seth? 🤪😅

— Glove Emperor (@Glove Emperor) 27 november 2022

LeBron, borde du inte öva på dina frikast?!

— Sinai  (@SinaiNot) 27 november 2022

Han följer inte med dig

— Manny (@Nin3rswarri3rs) 27 november 2022

Jobba när de vilar. Bra jobbat GM pic.twitter.com/M4MJe2CL0a

— Farbror Shay BR 🇧🇷 🟡 (@UncleShayBr) 27 november 2022

10 dagars avstängning… manipulation

— a!ex (@NBK_Alexx) 27 november 2022

Även om James bara kunde visa respekt för Seth Currys prestation, var fansen inte redo att tro det. De flesta fans skämtade att James värvade honom till Lakers.

Seth mot sitt tidigare lag

Det är högst osannolikt att Brooklyn Nets skulle vara villiga att byta Seth Curry till Los Angeles Lakers om de inte får en bra deal tillbaka. Seth hade en fantastisk match mot sitt tidigare lag, Portland Trail Blazers. Han fick 29 poäng under de 29 minuter han spelade. Dessutom sköt han 11-15 från fältet samtidigt som han sköt 7-10 från utanför bågen.

Seth Curry gjorde 29 i dag, bästa matchen i sin Nets-karriär! pic.twitter.com/QNiGsbnC7Y

— Brooklyn Netcast (@BrooklynNetcast) 27 november 2022

Curry har haft två 20-poängsföreställningar under november månad. Men detta har varit hans mest poänggivande resultat den här säsongen hittills. Nets, precis som Lakers, kämpar trots att de har tre All-Stars på listan.

För närvarande ligger Nets på 9:e plats i Eastern Conference med ett rekord på 10-11. Ett rekord som var tänkt att vända efter Kyrie Irvings återkomst. Men har ännu inte omsatts till något konkret.

Vad tycker du om LeBron James kommentar om Seth Curry? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär