Saturday, December 2, 2023
HemSoccer"Leo stod plötsligt upp" – Lionel Messis överraskande gest vid Ballon d'Or...

“Leo stod plötsligt upp” – Lionel Messis överraskande gest vid Ballon d’Or 2023 gnistor uppriktig bekännelse från 92 miljoner USD Napoli Star

Lionel Messi är synonymt med sin storhet på fotbollsplanen. Ändå är det som verkligen skiljer den argentinska superstjärnan inte bara hans oöverträffade fotbollsförmåga utan också den naturliga ödmjukhet som har varit hans ständiga följeslagare under hela hans lysande karriär. Faktum är att hans ödmjukhet stod i centrum vid Ballon d’Or 2023, som beskrevs av en Napolis-stjärna med betyg på 92 miljoner dollar.

För många måste det ha varit hans rekordåttonde prisvinst i den prestigefyllda ceremonin. Men det var Messis jordnära uppträdande som har gjort honom kär hos den här Napoli-stjärnan.

Napolis stjärna beskriver Lionel Messis överraskningsgest vid Ballon d’Or 2023

Förutom ett spektakel av vördade namn från fotbollsplanen, var Ballon d’Or 2023 värd för några kommande talanger. Bland dem var Napolis superstjärna Khvicha Kvaratskhelia, som också nominerades i listan över det prestigefyllda priset. När han fick chansen att närvara vid den ikoniska ceremonin hälsades yttern av mottagaren av Ballon d’Or själv.

Detta avslöjade Kvaratskhelia själv när han talade med journalisten Andro Kheladze. Napolisstjärnan berättade att mötet med La Pulga är historia för honom, det förändrade honom helt som person. Samtidigt som han insisterade på att känna till sina fotbollsupptåg, hävdade nr 77 att det är svårt att hitta en spelare som Messi. “Tja, vi satt på galan under en av pauserna i ceremonin. Han satt på höger sida från mig. Leo reste sig plötsligt och jag hade ingen aning om varför han reste sig och vart han var på väg, eftersom vi blev varnade att sitta kvar under pauserna”, sa han.

Kvaratskhelia fortsatte, ”Han gick direkt mot mig, jag visste inte vad som hände och plötsligt gav han mig en hand att skaka. Jag blev så förvirrad att jag ställde mig upp direkt och skakade hans hand. Efter detta hälsade han på mig och gick tillbaka till sin plats. Efter det här vet jag inte att han fick min enorma respekt, spelare som honom att stå upp och säga hej till, det var galet. Han är en fantastisk person och jag respekterar och uppskattar honom mycket.”

Vanligtvis är det ungdomar som ofta går och hälsar på Messi. Det var dock snarare tvärtom den natten då GETEN själv kom till Kvaratskhelia. Det är verkligen ett bevis på hans ödmjuka natur.

RELATED ARTICLES

Mest populär