Wednesday, February 28, 2024
HemSoccer"Leo blir väldigt snabbt arg" - Lionel Messis hemligheter offentliggörs av Rodrigo...

“Leo blir väldigt snabbt arg” – Lionel Messis hemligheter offentliggörs av Rodrigo de Paul

Lionel Messis finesser på planen och uppträdande utanför planen har länge fascinerat fansen. Det ser dock ut som att fansen nu kommer att upptäcka en ny sida av Inter Miami-stjärnan. Hans lagkamrat i Argentina Rodrigo DePaul har avslöjat delat en hemlighet om sin vän. Han har gjort uttalandet att 36-åringen blir arg väldigt snabbt.

Amerikas favoritvideo idag

Fansen kan ha sett La Pulga bli arg och ha bråk med sina motståndare. Men forwarden som blir arg utanför planen kommer att vara en överraskning för många.

Rodrigo De Paul gör ett intressant avslöjande om Lionel Messi

Det har varit flera tillfällen då Rodrigo De Paul har stått bredvid Lionel Messi under gräl. Detta indikerar hur stark deras vänskap är på planen. Men i en intervju avslöjade mittfältaren att båda har en intressant vänskap utanför planen. Atletico Madrids mittfältare sa: “Leo är precis som jag för han blir snabbt arg och när han är arg ska vi lämna honom ifred. Han går till sitt rum och sedan går jag och knackar på dörren och frågar honom om han vill ha någon yerba mate. På min sista födelsedag skickade han ett meddelande till mig där det stod: ‘Grattis på födelsedagen. Låt oss fortsätta matinén, ibland med samtal och ibland utan att säga något.’4

Rodrigo De Paul har i intervjun avslöjat att han och Messi är de första som går upp tidigt. Detta leder till att båda ägnar sig åt de föreskrivna rutinerna samtidigt. Mittfältaren nämner också att det ibland leder till två till tre samtal. Men det finns tillfällen då de kommer att sitta tysta. Det är för att Inter Miami-stjärnorna vet att De Paul inte är på bra humör.

Matias Soule öppnar upp sin interaktion under sitt första Argentina-läger

La Albiceleste har bestämt sig för att införliva några fräscha ansikten i truppen varje gång. På senare tid fick Juventus-prospekten Matias Soule möjligheten att interagera med den VM-vinnande truppen. Han har avslöjat att han och Gaston Avila fick möjligheten att spela pingis mot Lionel Messi och Rodrigo De Paul i det nationella lägret.

Matias Soule har avslöjat att han och Gaston Avila blev slagna i spelet. Den anfallande mittfältaren har dock berättat att han trivdes i samspelet i landslägret med de VM-vinnande stjärnorna.

Lionel Messi och Rodrigo De Paul hoppas nu på att behålla Copa America 2024. Så frågan är om Argentina kan vinna turneringen? Vad tyckte du om De Pauls avslöjanden om Messi? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär