Monday, December 4, 2023
HemeSports"Lekratos!" - Lebron James och hans son Bronny Amaze NBA World...

“Lekratos!” – Lebron James och hans son Bronny Amaze NBA World and Gaming Community med en nästan perfekt God of War Ragnarök Cosplay

God of War: Ragnarok fortsätter bara med sina prestationer; det blev det snabbast sålda spelet i serien och är nu det snabbast sålda förstapartsspelet på PlayStation. Spelet har också nominerats till flera utmärkelser för årets spel, och dess senaste prestation var att TIME magazine rankade det först bland de bästa spelen 2022.

LeBron James var en del av God of War: Ragnarok’s Promotions

De flesta av spelarna förutspådde att det här spelet skulle berätta en känslomässig historia om förhållandet mellan en far och en son. Sony Santa Monica släppte till och med en reklamvideo. Videon innehåller personer som Ben Stiller, John Travolta och LeBron James som spelets huvudperson Kratos. Och deras verkliga barn följer med dem när de diskuterar föräldraskap i den videon.

SE DETTA NU- PS2-spel som gör dig nostalgisk

Det var en sarkastisk bild av relationsspelets protagonist har med sin son. Hans närvaro i den här videon bevisade bara att LeBron James och hans son Bronny är något entusiastiska över spelet och han bekräftade bara detta genom att gratulera PlayStation till deras senaste spelprestation.

WOW!! Nu går vi!!! 😤💪🏾🪓 @PlayStation @SonySantaMonica https://t.co/RzCjleabC2 pic.twitter.com/HkQevE5lXY

— LeBron James (@KingJames) 28 november 2022

Som svar på Sony Playstations Tweet om att krigsguden sålde över 5 miljoner exemplar, lade LeBron James upp en bild på honom när Kratos stod bredvid sin son, med text “WOW!! Nu går vi!!!”. Hans tweet möttes av ett antal upphetsade svar från fansen.

LeKratos och LeBoi pic.twitter.com/dffMTPhPE5

— MOC 🏜 (@moc_dude) 28 november 2022

“Jag visste att det skulle slå 5 miljoner första veckan. När det gick till 2 miljoner sa jag att det lika gärna kunde gå för 5 miljoner. Jag vet inte vad som fick mig att säga det men det var verkligen otroligt” pic.twitter.com/rbiOM1aObf

— lol ➐ (@CoolBlitzKidz9k) 29 november 2022

Lebron vet vad GOTY är 🏆 pic.twitter.com/uec6PhCKCr

— DomTheBomb (@DomTheBombYT) 28 november 2022

Visste inte att Lebron spelade dessa matcher

— SmallPPTimmy (@DevinMDay) 29 november 2022

Bronny James är redan en professionell spelare

LeBrons son, Bronny James, är själv en ivrig spelare. Han har varit en del av en stor professionell esport-franchise FaZe Clan i över två år nu. Han spelar mestadels Fortnite och Call of Duty-serien under sina streams. FaZe avslöjade sitt deltagande i franchisen genom deras officiella Twitter-konto 2020. Han är den tredje högprofilerade idrottaren i deras lag. De två första är Pittsburgh Steelers stjärna wide receiver JuJu Smith-Schuster och Philadelphia 76ers stjärnan Ben Simmons.

Läs nu – Gran Turismo 7 hypes fans upp med Ferraris Vision Hybrid Race Car tillkännagivande mitt i de pågående ryktena om PC-släpp

God of War slår rekord överallt och ökar Playstation 5:s rykte. För de flesta är det en go-to-plattform för enspelarupplevelser. Och det verkar inte som att Sony har för avsikt att stoppa denna stream, de planerar redan ett antal nya enspelarupplevelser.

RELATED ARTICLES

Mest populär