Monday, December 4, 2023
HemNFLLegenden OJ Simpson förklarar sitt ultimata fandom för denna 29-åriga NFL-stjärna

Legenden OJ Simpson förklarar sitt ultimata fandom för denna 29-åriga NFL-stjärna

Legenden OJ Simpson förblir högljudd om den senaste Buffalo Bills-sidan och dess spelare. NFL HOF håller sig uppdaterad om spelet och läser sina åsikter. Nyligen gick 5X Pro-Bowler igång med att prisa en 29-årig Bills stjärna. WR har redan genomfört cirka 900 yards i år i de 10 spelen.

Stefon Diggs har varit en av Simpsons favoriter ganska länge nu. WR är i en egen liga i år med de senaste resultaten. Att få en uppskattning från fotbollens största dragning visar Diggs storhet. Han har också gjort 8 touchdowns i år för att markera en fantastisk säsong. Simpson har hållit ett öga på den 29-årige ståndaren och öronmärker honom för framtida framgångar.

OJ Simpson öser beröm över Stefon Diggs

5X First-Team All-pro-vinnaren var på fantastiskt humör i sin senaste video. OJ Simpson pratade på djupet om den nuvarande Buffalo Bills-säsongen bland annat. Han kastade också ljus över den nuvarande sensationen i NFL-världen – Stefon Diggs och berömde ynglingen. “I förrgår, springa 150 yards och du ser hur många 100 yards matcher han har innan detta. Hallå! Jag är ett stort Stefan Diggs-fan!” Med hänvisning till de senaste spelen, betonade Simpson att regelbundet fullfölja 100 yards inte är någon liten bedrift!

Det har redan visat sig bli en fantastisk säsong för WR. Medan sidan slingrar sig med regelbundna förluster, är Diggs det enda guldkanten i deras katastrofala kampanj hittills. Han tar på sig att återhämta sig från förlusterna och ändå hålla ut en plats i slutspelet. Men enligt hans CB-bror Trevon måste Stefon skiljas från sidan.

Trevon Diggs uppmanar Stefon att lämna Bills

Buffalo Bills har inte kommit igång i år. De kan inte ta sig ur blocken och stå på 5 vinster med lika många förluster på sina 10 matcher. Sidans enda lysande ljus är Stefon Diggs, som nu får ett förslag från sin bror. De flerfaldiga Pro Bowlers ser alltid ut efter varandra. Nu har det yngre syskonen Trevon ett bra erbjudande till sin äldre bror.

Timmar innan Bills Clash släpper OJ Simpson en hjärtskärande bekännelse “I Am Afraid”

Trevon delade en tweet på plattformen X för att lämna sidan. Även om det kanske inte fanns i korten för Stefon, kanske han överväger detsamma. Med tanke på Bills tumultartade säsong i år, kan WR spela sin sista säsong med Bills. Stefon Diggs är samtalsämnet när vecka 11 drar igång. Även om han får anmärkningsvärt beröm från OJ Simpson, kanske han tittar på något annat team för att dela med sig av hans handel. Skicka in era namn för de lag som kan finnas på Stefans radar!

RELATED ARTICLES

Mest populär