Saturday, December 9, 2023
HemNFLLegendariska NFL Brothers Peyton och Elis en gång hypade ManningCast-framtid sjunker till...

Legendariska NFL Brothers Peyton och Elis en gång hypade ManningCast-framtid sjunker till farozonen

Peyton Manning, en tvåfaldig Super Bowl-mästare, och hans bror Eli Manning, en tvåfaldig Super Bowl MVP, är de två ikoniska pensionerade kvartsbackarna i NFL. Kända för sin skicklighet, ledarskap, har bröderna lämnat en outplånlig prägel på fotbollshistorien. Deras sändningssatsning ManningCast efter pensioneringen fick dessutom enorm popularitet när den först kom på ESPN2 redan 2021.

Under sin inledande ordinarie säsong, fick “ManningCast” som en “måndagskvälls fotbollsvisningsshow” uppmärksamhet och stod för imponerande 13 procent av den totala publiken. Buzzet var ganska påtagligt i början, och fotbollsgemenskapen var ivriga att se hur bröderna Manning skulle omforma sportkommentarer. Men snabbspola framåt till 2023, och detta en gång skyhöga satsning av bröderna Manning upplever nu en anmärkningsvärd nedgång.

ManningCasts sjunkande förmögenheter 2023, en massiv nedgång i publikantalet

De senaste tre “ManningCast”-avsnitten har sett en dipp i tittarsiffran, med den totala publiken som flirtar med möjligheten att falla under en miljonstrecket. I den senaste sändningen, med ett speciellt framträdande av Arnold Schwarzenegger och hans åsna, ställde 1,028 miljoner in. Även om det fortfarande verkar vara en betydande siffra, är trenden oroande för en så hög show som startade.

Varje “ManningCast”-avsnitt i år har sjunkit långt under 10 procent av den totala publiken. Branschexperter, som Daniel Cohen från Octagon, lyfter fram betydelsen av att bryta 10-procentströskeln för värde. Tyvärr för Manning-bröderna har de ännu inte uppnått denna milstolpe. Trots en liten ökning till 7,07 procent i den senaste sändningen, tyder den övergripande trenden på en kamp för att behålla den ursprungliga tjusningen.

Antalet gästspel är också under tillfredsställande

Utöver det har en märkbar förändring i antalet gäster på “ManningCast” väckt frågor om programmets inriktning. Medan säsong ett och två regelbundet har fyra gäster per avsnitt, har säsong tre sett en avsiktlig minskning av antalet gäster, med endast två gäster per vecka. Det är möjligt att detta också kan resultera i en minskning av antalet visningar.

Levande legend Arnold Schwarzeneggers åsna får ett utrop från Manning Brothers i roliga syskonskämt

Peyton Manning, diskuterade showens tidiga framgång den här säsongen och tillskrev den att den hade färre röster. Trots showens initiala framgång har den avsiktliga minskningen av gästspel väckt debatt. Medan högprofilerade gäster som Aaron Rodgers, Barack Obama, Charles Barkley och LеBron James kunde ha lagt till stjärnkraft till showen, verkar värdarna, bröderna Manning utmärka sig med färre gäster.

Medan bröderna Manning utan tvekan är underhållande, väcker de sjunkande procenten och möjligheten att sjunka under en miljon tittare oro för showens hållbarhet. De finansiella detaljerna i ESPN:s affär med Mannings förblir okänd, men eftersom bruttosiffrorna fortsätter att sjunka, intensifieras debatten om huruvida investeringen är värd besväret och för Disn.

RELATED ARTICLES

Mest populär