Wednesday, February 28, 2024
HemNASCARLegacy Motor Club Stars övernitiska snöbollsderbyjakt resulterar i ett ryggradsvrak för den...

Legacy Motor Club Stars övernitiska snöbollsderbyjakt resulterar i ett ryggradsvrak för den sena modellens superstjärna

Saker och ting blev bara mycket mer intressanta vid Snowball Derby-loppet nere i Florida. Med 267 varv kvar på klockan kom Erik Jones lite för nära för komfort och gav Jackson Boone, den sena modellens superstjärna, ett knuff rakt i den bakre stötfångaren. Detta var dock inte bara en kran. Nedslaget var ganska rejält, vilket gjorde att fronten av Jones bil såg ut som om den hade gått igenom vridaren. Det är säkert att säga att hans bil har fått en lite oplanerad makeover!

Amerikas favoritvideo idag

Ett tidigt upprop för Jackson Boone på grund av Erik Jones

Toby Christie, chefredaktören på Racing America, twittrade precis ut nyheten att Nashville Fairgrounds Speedway Pro Late Model Champion 2019 fick sin bil bortkörd av en lastare. Och låt oss bara säga att det inte såg för varmt ut. Det verkar som om en snabb lösning är borta från bordet.

Erik Jones var efter Boone och försökte ta sig fram från insidan. Ur det blå fick Boones bil ett inte så vänligt knuff från Jones #4, vilket fick den att spiralera in i ytterväggen. Resultatet? Boones bil hamnade i ett olyckligt tillstånd och satte effektivt stopp för hans lopp.

Christie sammanfattade det i sin tweet: “Erik Jones gick in i Boone för att utlösa kraschen. #SnowballDerby.“ Och precis så tog Boones dag på banan ett stopp.

RELATED ARTICLES

Mest populär