Saturday, December 2, 2023
HemNASCARLedsen Kevin Harvick Karriäruppdatering lämnar NASCAR trogen rullande med känslor mitt i...

Ledsen Kevin Harvick Karriäruppdatering lämnar NASCAR trogen rullande med känslor mitt i osäkerhet i Tony Stewart Camp

Kevin Harvick är en riktig veteran och en av de längsta körarna på NASCAR-banorna. 47-åringen går in i säsongen 2023 med 22 säsonger av Cup Series-racing under bältet. Men hur länge kan han fortsätta?

2023 kommer att bli ett viktigt år för Kevin Harvick. Stewart-Haas Racing-föraren är kontrakterad med Tony Stewarts team till slutet av säsongen 2023. Men hans framtid utöver det förblir ett mysterium.

Med Iron Man-rekordet, som för närvarande innehas av Jeff Gordon, väl inom Harvicks räckhåll, borde hans koncentration ligga på att starta varje lopp som kommer. Men samtidigt kommer både han och Stewart & Co vilja veta vilken riktning deras förhållande kommer att röra sig.

På frågan om sin framtid sa Harvick: “Jag tror att just nu kommer jag att veta det svaret innan vi kommer till Daytona. Det har jag inte, jag har egentligen inget klart svar på det just nu.”

“Jag tror att när vi kommer till Daytona vet jag till 100 % att vi kommer att ha en riktning eftersom jag inte kommer att starta säsongen utan att veta den riktningen bara på grund av det faktum att det bara finns många lager att utvecklas och verkligen gå igenom och utvärdera. Och så, vi får se. Jag tror att det kan gå åt båda hållen just nu.”

Harvick fortsätter förståeligt nog att spela sina kort nära bröstet. Detta är ett stort beslut, och han kommer att vilja ta en fullständig utvärdering av saker och ting innan han fattar ett beslut.

Fans uttrycker sorg när de läser in i Kevin Harvicks ord

Även om Harvick inte uttryckligen kom ut med sitt beslut, tror fansen att de vet vad svaret kommer att bli.

Det var en hel del som blev uppgivna när de läste hans ord.

pic.twitter.com/31vdKpEJCy

— Harley 🤘🇺🇲🏁 (@WardenSpillways) 2 december 2022

Jag är inte beredd på att gå i pension från Harvick https://t.co/1S8gaUWrGU

— JD Locksmith (@JD_Lakatos) 1 december 2022

Kevin tävlar 2024 och jag är inte redo att höra/lyssna/acceptera något annat.
*torkar nervös svett från pannan*

— Patrick Gray (@PatrickLGray) 1 december 2022

Snälla du @KevinHarvick ge oss ett par år till. Jag kan inte föreställa mig mina söndagar utan dig i dem. Omg jag blir känslosam bara av att skriva detta. Jag är inte redo att säga hejdå 😢

— Lisa Reis (@LisaReis29) 1 december 2022

Att vara 20+ år @KevinHarvick fan, jag kommer hata att se honom gå, men jag vet att han kommer att fatta rätt beslut för sig själv och sin familj. https://t.co/MaFBD1i03l

— Chris Rupe🏁🏆😎☝️🧢🍾 (@Crupe29) 1 december 2022

Skulle inte ha något emot om han stannar. Jag tror att han är den enda aktiva föraren som finns kvar sedan jag började titta #NASCAR. Om han går kommer alla att vara borta. 😢 https://t.co/L9qP4UnMK7

— BLAZE (@Blaze4524) 1 december 2022

Tror du att Harvick kommer att slå Iron Man-rekordet innan han går i pension? Låt oss veta dina tankar!

RELATED ARTICLES

Mest populär