Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"LeBron lämnar Lakers": Fansen blir galna efter den senaste Bronny James-uppdateringen visar...

“LeBron lämnar Lakers”: Fansen blir galna efter den senaste Bronny James-uppdateringen visar att LBJ aldrig kan uppfylla sin dröm i LA

Los Angeles Lakers har siktet inställt på inget mindre än ett mästerskap den här säsongen. Med det och en kämpig säsong blir det en enorm bedrift om de kommer nära sina ambitioner. Det kommer dock bara att bana väg för de största nyheterna från franchisen. LeBron James är för närvarande bunden till Lakers genom ett tvåårskontrakt. Han har dock ett spelaralternativ för nästa säsong. Det betyder att han kan bestämma om han ska fortsätta med Lakers eller utforska andra möjligheter.

Spekulationerna om James potentiella nya lag kretsar kring möjligheten att hans son, Bronny James, kommer in i NBA-draften. LeBron har öppet uttryckt sin ultimata önskan att spela tillsammans med Bronny. I sin tur underblåser det en berättelse att han kan välja ett lag baserat på var hans son draftas. Medan Lakers kan försöka behålla LeBron och till och med jaga Bronny för att stärka deras fall, antyder NBA-insidern Adrian Wojnarowski något annat. I ett avsnitt nyligen sa han, “Lakers är inte ett utvecklingsprogram; de är ett win-nu-program.”

“Lakers är inte ett utvecklingsprogram, de är ett vinn-nu-program.”

– @wojespn om Lakers som potentiellt draftar Bronny James

(Via @ESPNNBA ) pic.twitter.com/Tn1QchSler

— NBACentral (@TheDunkCentral) 22 januari 2024

Det oväntade avslöjandet har överraskat Lakers-fansen. Redan innan grundserien närmar sig slutspelet är känslorna höga på sociala medier när fansen delar med sig av sina tankar om franchisens framtid.

@CGBBURNER påpekade snabbt det potentiella scenariot för en LeBron-lös Lakers och bekräftade, “Så detta bekräftar nästan att Lebron lämnar Lakers efter den här säsongen.”

Så detta bekräftar bara att Lebron lämnar Lakers efter den här säsongen

— CantGuardBook (@CGBBURNER) 22 januari 2024

pågående berättelse

Inlägget “LeBron is Leaving the Lakers”: Fans Go Crazy after Senaste Bronny James Update Shows LBJ May Never Fulfill His Dream in LA dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär