Tuesday, February 27, 2024
HemNBALeBron James, Trae Young och Patrick Mahomes sällar sig fansen och duschar...

LeBron James, Trae Young och Patrick Mahomes sällar sig fansen och duschar välsignelser för Luka Doncic när Mavs Star tillkännager livsförändrande nyheter

Luka Doncic friade till sin långvariga flickvän, Anamaria Goltes, redan den 7 juli i år. Paret hade dejtat sedan 2016 och bestämde sig till slut för att knyta ihop säcken efter ett långt förhållande. 5 månader efter att ha gått ner på ett knä meddelade den slovenska sensationen ytterligare ett stort tillskott till sin familj.

Amerikas favoritvideo idag

Lukas NBA-kamrater, inklusive LeBron James och Trae Young, gick med i NBA-världen och skänkte välsignelser över Dallas Mavericks superstjärna efter de livsavgörande nyheterna.

Luka Doncics stora tillkännagivande

Luka Doncic är nu en stolt pappa. 24-åringen meddelade födelsen av sin dotter Gabriela med sin fästman Anamaria Goltes på Instagram. Paret la upp en bild på sin nyfödda dotter medan hon höll deras fingrar med varsin hand.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Luka Doncic (@lukadoncic)

NBA-världen surrade efter Lukas stora tillkännagivande, och många andra idrottare gratulerade honom till det nya tillskottet till familjen. 4-faldiga mästaren LeBron James skrev, “Grattis bror!!!”. Lukas klasskompis och Atlanta Hawks-stjärnan Trae Young fyllde kommentarsfältet med flera hjärtemojis. Till och med NFL-legendaren Patrick Mahomes gick med på det roliga och gratulerade Luka, “Grattis min man!”

Bortsett från dessa idrottare, visade många fans också kärlek till Luka medan de trolde sina NBA-motståndare. Ett fan skrev: “Känner hon till dina andra barn på Clippers?” Ett fan gick till och med så långt som att kalla Gabriela Devin Bookers nya syskon, “Booker fick äntligen ett syskon.” Dessa kommentarer var ett resultat av Luka Doncics dominerande prestation mot Suns och Clippers i slutspelet.

Hur Luka Doncic på egen hand dominerade Phoenix Suns

Memen av Luka Doncic som Devin Bookers far började efter semifinalserien i Western Conference mellan Dallas Mavericks och Phoenix Suns 2022. Det var mycket fiendskap mellan de två lagen under den serien, och de två superstjärnorna slog huvudena in. varje spel. Devin Booker dominerade tidigt och hjälpte Suns att ta en 3-2-ledning i serien. Men han blev för självsäker och började trashtala den slovenska sensationen. Han introducerade till och med världen för “The Luka Special” medan han floppade till golvet.

Mavericks Injury Update: Varför missar Luka Doncic kvällens match mot Grizzlies?

Luka gillade inte Bookers gest och yttrade den ikoniska raden, “Alla beter sig tufft när de går upp.” samtidigt som han låg under med 2-3. Doncic bytte växel i de två sista spelen i serien och eliminerade på egen hand Devin Booker och Co. i en spännande serie med sju spel. Booker kvävdes i de mest avgörande matcherna och gjorde totalt 30 poäng i de två sista matcherna. Medan Luka hade i genomsnitt häpnadsväckande 32,6 poäng, 9,9 returer och 7 assist i den serien, vilket gav upphov till det roliga memet.

RELATED ARTICLES

Mest populär