Friday, December 1, 2023
HemNBALeBron James son Bryce snubbade som Scottie Pippens 18-åriga son tar sig...

LeBron James son Bryce snubbade som Scottie Pippens 18-åriga son tar sig in i topp 25 gymnasiespelares lista

Det har skett en intressant vändning i det dynamiska och växande fältet för gymnasiebasket nyligen då några toppspelare har fångat basketkommentatorernas uppmärksamhet. Topp 25 High School Players’ List, en måttstock för kommande baskettalanger, inkluderar inte Bryce James, son till LeBron James. Justin Pippen, den 18-årige sonen till Scottie Pippen är bland de bästa överraskningarna på listan, och får plats nummer sex.

Justin Pippens oväntade uppgång

Händelsen har väckt stor nyfikenhet då folk ifrågasätter urvalsgrunden bakom rankningen av så unga idrottare. Som om rampljuset inte vore nog har Sierra Canyon, ett kraftpaket inom gymnasiebasket, återigen hittat sig själv på scenen när det lägger till Justin Pippen till sitt 2-0-rekord.

Som en bakgrundsfråga bör det noteras att Bryce James också är elev vid Sierra Canyon School. Det är en stor press på Bryce som ett resultat av arvet från LeBrons stora och lysande karriär som ständigt hägrar över honom. Frågan om varför Bryce inte ingick i T-25 ger ljus över den politiska karaktären av gymnasiebasket.

Med säsongen ökar rampljuset på Justin Pippen för varje steg som Sierra Canyon tar. Berömd för sin anmärkningsvärda talang och basketintelligens introducerar han nyhet samtidigt som han förkroppsligar Pippens arv.

Diskussionerna har kretsat kring Justins framsteg när det gäller förväntningarna på Bryce James. Det faktum att deras namn förekommer i topp 25-listan, ofta betraktad som en färdplan för eventuell storhet i basket, har ytterligare förvärrat denna saga.

Rising Star och oförutsedda vändningar

Bryce James, en högt kvalificerad spelare själv, avvisades och detta visar nycklarna i gymnasiets basketrankningar. De unga talangerna kommer att få möta de krav och utmaningar som kommer att dyka upp under säsongen. Därför kommer framträdandet av både Justin Pippen och Bryce James att följas intensivt med fans och förståsigpåare i hopp om att se hur de kommer att klara sig.

Det bör dock noteras att dessa spelares framtida väg knappast är oundviklig, även om deras nuvarande prestation kan representeras som en bild av deras faktiska styrka. High School-basket är en oförutsägbar stridsplats där störningar och besvikelser avgör vägen till kollegial stjärnstatus och så småningom NBA-härlighet.

Vinkeln från Bryce James och Justin Pippen gör den pågående sagan om high school-basketsäsongen mer intressant och påminner oss om att i sportvärlden är överraskningar lika mycket en del av handlingen som de är en fantastisk historia.

RELATED ARTICLES

Mest populär