Tuesday, February 27, 2024
HemFrances TiafoeLeBron James inflytande på Naomi Osakas miljoninvesteringar i pickleball förklaras av tennisikonen

LeBron James inflytande på Naomi Osakas miljoninvesteringar i pickleball förklaras av tennisikonen

Naomi Osaka har varit något av en banbrytare bland kvinnliga idrottare när det kommer till investeringar. Hon är rankad bland de högst betalda idrottarna med ett uppskattat nettovärde på cirka 50 miljoner dollar 2024. Den japanska superstjärnan har köpt insatser i pickleball och fotboll. 2022 bestämde hon sig för att gå i flera sportikoners fotspår och göra en stor satsning på Pickleball. Men vem påverkade henne mest att investera i USA:s snabbast växande sport?

Naomi Osaka pratade nyligen med Bloomberg i Abu Dhabi om inflytandet från NBA-stjärnan LeBron James i hennes pickleball-beslut. Hon berättade också om sitt nya produktionsbolag och sportledningssatsningar.

Naomi Osaka talar om den plötsliga ökningen av Pickleballs popularitet i sportvärlden

LeBron James och hans vänner investerade initialt i ett pickleball-lag i september 2022. Sedan efter att ha sett superstjärnornas stora engagemang i amerikansk sport, bestämde sig Osaka för att investera i Major League Pickleball. Hon gjorde en betydande investering i ligan och introducerade Miami Pickleball Club tillsammans med den australiensiska tennisstjärnan Nick Kyrgios 2022. Strax efter att ha gjort den investeringen tog Naomi Osaka till sociala medier för att uttrycka sin spänning över att vara en del av en annan sport och MLP-liga genom en Miami-baserat lag.

Osaka påminner om inflytandet från LeBron James för att göra sin investering i Pickleball och sa: “Pickleball var lite okänt för mig. Jag tror att det är en sport som uppenbarligen har funnits. Men det känns som att det bara sprängdes. Och att lära mig om det och se att jag antar att LeBron och Matts investering i det var något som ledde mig mer till att tro att det var en bra idé.”

Det finns dock en hel del namn i sportvärlden som Naomi Osaka tittar på för sina investerings- och affärsidéer. Vilka är de där superstjärnorna?

LÄS MER: Inte “Skäms” för sina tidigare ånger, Naomi Osaka levererar ett starkt uttalande för sitt yngre jag

Osaka kallar Serena Williams riskkapitalistföretag för att vara “riktigt coolt”

På frågan om vem hon tittar på från sportvärlden medan hon gör sina investeringsplaner, sa Osaka: “Jag såg definitivt upp till Kobe (Bryant) mycket och LeBron, uppenbarligen. Serena startade sin egen riskkapitalistfirma, vilket jag tyckte var coolt. Det är roligt att stöta på folk som gör affärer. Jag vet att Patrick Mahomes gör mycket och Tom Brady. Det är ganska många människor.”

Naomi Osaka blev nyligen fångad på att ha kul när hon spelade pickleball med Nick Kyrgios och Frances Tiafoe på Rooftop på QT i Melbourne. Hon hade på sig en överdimensionerad blommig skjorta med svarta shorts och en pastell keps. Dela med dig av dina tankar om pickleballs vurm bland tennisstjärnor.

Inlägget LeBron James’ inflytande på Naomi Osakas miljoninvesteringar i Pickleball Explained by Tennis Icon dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär