Wednesday, December 6, 2023
HemBasketballLeBron James-hyped USC:s JuJu Watkins kasserar siffror tidigt i NCAA-säsongen 2024 som...

LeBron James-hyped USC:s JuJu Watkins kasserar siffror tidigt i NCAA-säsongen 2024 som ingen annan CBB-spelare

USC Trojans No. 12 JuJu Watkins stämplar sin auktoritet varje gång hon kliver in på banan. Naismith Prep Player of the Year för 2023 drar sig inte för att skriva in sitt namn i rekordböckerna. På en spännande natt med collegebasket ledde Watkins trojanerna för att vinna en dunkande 93-42-seger över Le Moyne.

USC-trojanernas explosiva spetsvakt vänder på en hel del huvuden i NCAA. Hon gör mycket oväsen med sådana som NBA-legendaren LeBron James som visar tro på hennes förmågor

JuJu Watkins går in i rekordböckerna

En rekordkväll gav Juju en enastående prestation genom att göra 35 poäng och ledde en rungande vinst för USC Trojans. Som ett resultat blev hon den första nybörjaren i division I att ha mer än en 30-poängsmatch under de tre första matcherna under de senaste 25 säsongerna. Utöver detta ansluter Juju sig också till den tvåfaldiga WNBA-mästaren och tidigare USC-spelaren Lisa Leslie. De är den enda nybörjaren i USC med flera 30-poängsmatcher. I sina tre första matcher som nybörjare får hon basket att se lätt ut genom att sitta på 83 poäng. Detta inkluderade Jujus förra veckans exceptionella utflykt mot nummer 7 Ohio State. Det slutade med att hon hade 32 poäng registrerade bredvid sitt namn.

Veckans nybörjare i Pac-12 bländade banan genom att landa sex 3-poängare. I kombination med juniorcentern Rayah Marshall gjorde JuJu 14 poäng och sju returer under den första kvarten. Efter detta öppnade hon sitt konto i andra kvartalet med fyra poängs spel. Dessutom, när matchen gick in i sin fjärde kvart, gjorde Juju 13 av de första 15 poängen för trojanerna. Följaktligen ledde USC matchen med 91-32 innan de lade till ytterligare 2 poäng till sitt slutresultat.

Juju Watkins NIL-erbjudanden: med miljardföretag ombord, vet allt om USC Freshmans intäkter

JuJu Watkins har stöttat all sin hype genom att ge en glittrande show. Detta väcker en nyfikenhet för fansen att veta mer om henne.

En titt på JuJu Watkins utmärkelser

Gatorade National Player för 2023 har fått ett riktigt rykte genom sina fantastiska siffror innan hon gick in i Pac-12-konferensen. Den begåvade skytten är en femstjärnig rekryt som har vunnit en guldmedalj i 2021 FIBA ​​U16 Americas Championship.

Vidare vann hon även MVP för turneringen med ett snitt på 13,1 poäng, 6,4 returer, 2,4 assist och 2,3 steals per match. Tydligen tilldelades Watkins också MVP i McDonald’s All-American Game för 2023.

JuJu Watkins har visat sin förmåga mycket tidigt i turneringen. Fansen kommer att hoppas att hon fortsätter med detta momentum under hela säsongen. Med sina obefläckade färdigheter och hisnande utställning är JuJu Watkins avsedd för storhet.

RELATED ARTICLES

Mest populär