Monday, December 4, 2023
HemBasketballLeBron James erbjuder en enkel lösning för att undvika "Trade LeBron"-rop från...

LeBron James erbjuder en enkel lösning för att undvika “Trade LeBron”-rop från fansen efter att Lakers tränare tagit på sig skulden för pinsamt nederlag

4x NBA-mästaren LeBron James och Los Angeles Lakers möttes mot Indiana Pacers hemma i går kväll. Det var kungens tredje match sedan han återvände till handling efter nästan en månads uppehåll på grund av en skada. Däremot led James och Co ett förödmjukande nederlag i ett spel som gick ner till gränsen. Som alltid var “Trade LeBron”-rop trendiga på sociala medier.

LeBron James gav dock ett svar på åtta ord på handelsropen på presskonferensen efter matchen.

LeBron James lägger fram ett enkelt förslag för att fixa Lakers problem

Enligt den tidigare finalens MVP var en av de största orsakerna bakom härdsmältan av Los Angeles Lakers i natt hans bidrag i matchens slutminuter. James sammanfattade den överväldigande förlusten: “Allt måste gå fel för att du ska förlora en sådan match, och allt gick fel.” Efter sina kommentarer om lagets kamp, ​​gav James respekt för den unga guarden Tyrese Haliburton från Indiana pacers. Men om man ägnar stor uppmärksamhet åt kungens ord, kan man hitta den potentiella räddande nåden för Lakers säsong.

DYK DYPARE

James började sin monolog om förlusten i går kväll med uttalandet: “Jag måste bara avsluta matchen.” Trots att han spelade hela fjärde kvarten kom James till kort i slutminuterna av matchen. Med bara fyra poäng på boxen gjorde den 4x NBA-mästaren ett underväldigande bidrag till Lakers sak. Men i linje med James erkännande, om han hade “avslutat” matchen som sitt vanliga jag genom att ta saken i egna händer, kan Lakers ha kommit överst i natt.

Oavsett vilket kan kungens erkännande om hans “kopplingsprestanda” vara en potentiell lösning för Lakers problem. Om James skulle “avsluta” matcherna genom att komma i kopplingen i slutminuterna, kan Lakers bevittna en uppgång i graderna.

Efter att ha gett upp en ledning på 17 poäng förlorade Lakers mot Indiana Pacers i en chockerande händelseutveckling. Rookie-guarden Andrew Nembhard bankade en summer-beater som säkrade segern för Pacers med ett slutresultat på 116-115. Dessutom hade James en medioker prestation i går kväll. Följaktligen, som alltid, började “Trade LeBron”-rop trendiga på sociala medier efter matchen.

Här är några av fansens reaktioner på Twitter:

Dags att byta Lebron

— Skees (@Skees_) 29 november 2022

De skulle kunna byta ut Lebron mot några skyttar och de skulle vara i bra form https://t.co/MLj5cSv9Ru

— Nationella mästare #HBTFD (@BigStinMania) 29 november 2022

Handla Lebron.

— Ryan Kube (@RyanKube) 29 november 2022

Jag trodde aldrig på en miljon år att jag skulle skriva det här @Lakers HANDEL LEBRON!

— Acito (@AceFree_) 29 november 2022

Bruh handla Lebron. Jag förstår inte varför vi tvingar fram frågan här. Lebron har handelsvärde bli av med honom

— Juicinho (@juicekan) 29 november 2022

Byt Lebron, de har spelat bättre när han varit borta eller skadad
Lebron fortfarande elitspelare bara dålig passform med resten av laget – GS? Hamn? Pho? Mia? NYK? Nät? Cavs?

— John Allen (@Snomankid9) 29 november 2022

Handla lebron den mannen saktar ner sjöarna

— Ozzy (@OzzyParlays) 29 november 2022

De kallade mig galen. Jag säger det igen.
HANDEL LEBRON. Få bitar runt AD. Bollen stannar för mycket hos Bron & han bollen tittar på D alldeles för ofta

— DALLAS (@JRueCity) 29 november 2022

Är kungens lösning giltig?

LBJ:s antagning har betydande förtjänster. Det skulle inte kräva mycket för 18x All-Star att komma upp stort i de sista ögonblicken av ett spel. James har faktiskt varit en av de bästa “clutch”-spelarna i ligans historia. Kungen är tidernas ledare i eftersäsongens buzzer-beaters med fem. Dessutom har James en imponerande effektivitet på 52 % i kristid i sin lysande karriär. Om James kan replikera hjältemodet från sitt tidigare jag, kommer Lakers att ha en klar fördel.

Se historien – Lebron James bästa kopplingsögonblick i sin slutspelskarriär

Tror du att LeBron James är den mest “clutch”-spelaren genom tiderna? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär