Tuesday, February 27, 2024
HemBasketballLeBron James barn Bronny & Zhuri ger Amerika syskonmål när Sierra Canyon-spelet...

LeBron James barn Bronny & Zhuri ger Amerika syskonmål när Sierra Canyon-spelet förvandlas till familjeevenemang

Sierra Canyon har bevisat att de är kapabla att göra sitt namn känt i gymnasiebasket. Den här gången är de alla förberedda för att sätta eld på Notre Dame. Med enorm kärlek och stöd från inte bara fansen utan även familjemedlemmar ser det bra ut för Sierra Canyon.

Mitt bland många välkända ansikten sågs de livliga James-barnen rota efter sin bror – Bryce James.

James barn dyker upp för Bryce

Bronny tar en välbehövlig paus precis innan trojanerna välkomnar Bruins imorgon hemma. Uppenbarligen förväntas han ses i aktion i en högoktanig PAC-12-tävling. Men att stödja sin bror betydde helt klart mer för honom. Bronny kunde ses heja på Bryce, när han och teamet slog horn med Notre Dame. Tillsammans med Bronny James var deras yngre syster Zhuri James vid sidan av domstolen vid Sierra Canyons campus i Chatsworth, Kalifornien.

Bronny James har tagit sig till Sierra Canyon. pic.twitter.com/baaCZBB3yY

— eric sondheimer (@latsondheimer) 27 januari 2024

Tidigare hävdade Sierra Canyon en enorm dominans i varje match. De kommer till domstolen i dag med ett anständigt 23-1 vinstresultat, med 18 vinster. Deras motståndare för dagen, Notre Dame (SO) Knights, går också för den raka segerserien med ett enastående 24-0 resultat hittills.

Efter den här matchen kommer Bronny troligen tillbaka till sitt lag och väntar på honom i trojanernas träningspass.

(Mer att följa)

Inlägget LeBron James’ barn Bronny & Zhuri ger Amerika syskonmål när Sierra Canyon-spelet förvandlas till familjeevenemang dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär