Friday, February 3, 2023
HemTennisLättnad för fängslad tennisikon Boris Becker när han kommer att ta sig...

Lättnad för fängslad tennisikon Boris Becker när han kommer att ta sig till sitt hemland för att tillbringa tid med sin familj i julklapp

Julen kommer att bli superkänslosam för den tyska tennisstjärnan i år. Den fallne tennislegendaren Boris Becker är redo att åka hem till Tyskland efter att ha avtjänat åtta månader av sitt två och ett halvt års straff. Efter att han kvalificerat sig för fängelsestraff kommer spelaren att lämna nästa vecka för att vara hemma före jul. Becker avtjänar fängelse efter att domstolen fann honom skyldig till skatteflykt.

Tidigare tränare för den serbiske tennisstjärnan, Novak Djokovic, Becker nekade till anklagelser, men domstolen förklarade honom skyldig till anklagelserna.

Boris Becker ska återvända hem till jul

Den tyska tennislegenden vann sju Grand Slam-titlar. Sedan han var en ung spelare lyste hans motståndskraft och uthållighet på planen. Även efter pensioneringen arbetade Boris Becker med en av de mest hyllade tennisspelarna genom tiderna, Novak Djokovic. Becker avtjänade åtta månader och efter det kvalificerade han sig för ett program där straffet kan sänkas om fången går med på att åka tillbaka till sitt land. Detsamma hände med Becker också.

Trots att han bott i Storbritannien under större delen av sitt liv kommer han att behöva åka tillbaka till sitt hemland, Tyskland. Ändå är det goda nyheter för spelaren.

Under övervägandetiden för detta förkortade straff, släppte hans talesperson ett uttalande. Han sa: “Jag är säker på att det kommer att betyda mycket för honom och hans familj att återförenas till jul.” Det finns några villkor för denna fråga. En är att han inte kan återvända till Storbritannien för hela strafftiden.

Becker fick en överraskning av sin son och flickvän i fängelset

Även om den tidigare tennislegenden är redo att åka hem i jul, fick han en härlig överraskning från sin son och flickvän i fängelset. De två besökte honom för nästan en vecka sedan. De sågs nära fängelset där han för närvarande avtjänar tid i Oxfordshire.

Domstolen fann spelaren skyldig till att ha dolt nästan 2,5 miljoner dollar i kontanter, aktier och egendom, vilket ledde honom till denna olyckliga situation.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär