Monday, December 4, 2023
HemTennis"Låtsades inte som vissa människor" - Efter Rafael Nadals "frustrerade" Jibe, avvisar...

“Låtsades inte som vissa människor” – Efter Rafael Nadals “frustrerade” Jibe, avvisar Novak Djokovic till synes rivalen med ett passionerat skryt

Novak Djokovic och Rafael Nadal är goda vänner trots deras bittra rivalitet på banan. Men ibland kan även ord som växlas mellan vänner orsaka oväntat drama. Nyligen blev Djokovic medveten om en kommentar som delas av hans största rival, vilket irriterade honom något. Efter att spanjorens kommentar blev viral gav serberen ett tydligt uttalande om sitt tankesätt efter sin 7:e seger i Paris Masters.

Djokovics första svar på Rafas kommentar kom strax efter att den blivit viral. Han skrädde inga ord när han struntade i Nadals påståenden och sa att han inte höll med dem det minsta. Serben har gett ett tydligare uttalande nu.

Novak Djokovic utökar Rafael Nadals uttalande

Efter sin vinst mot Grigor Dimitrov i Paris Masters-finalen var Djokovic bara leende när han gav intervjun efter matchen. Serbien svarade på varje fråga han fick, men ögonblicket blev lite allvarligt när han pratade om statusen för sina rekord. Där, efter att ha vunnit vad som var hans 40:e Masters-titel, kommenterade den regerande World No. 1 indirekt den månadsgamla “frustrerade” gippen som lanserades av hans största rival.

Djokovic sa: “Jag går för alla möjliga rekord, allt jag kan slå. Jag har aldrig haft problem med att säga det. Och det är därför folk inte gillar mig. Jag låtsades inte som vissa människor… att säga att det inte är mitt mål, och sedan att bete mig annorlunda efter… Jag försökte alltid vara i linje med vad jag tror.”

Den 24-faldiga Grand Slam-vinnaren sa vidare att vad gäller antalet ATP-titlar så är allt möjligt. Djokovic siktar på att slå det och är bara 12 titlar från toppen med några friska år av tennis fortfarande kvar. Han försöker också njuta av de små stunderna som är dubbelt värda för honom nu. Djokern sa: “När man tänker på vilket stadium av mitt liv och karriär jag befinner mig i, och att vinna en så stor turnering. Även om det kan verka som en rutin för folk, betyder varje vinst på Masters & Grand Slam-nivåerna verkligen så mycket för mig.”

För serbien har att slå rekord blivit en självklarhet. Kommentaren från hans vän och rival tjänade till att irritera honom eftersom han också pratade om den strax efter att den delades.

Trots anklagelser om “likgiltighet” klipper Rafael Nadal inga ord när rivalen Novak Djokovics oöverträffade ära leder till “frustrerade” kommentarer

Djokovics första svar på Rafas kommentarer

I en intervju med den spanska TV-stationen Movistar+ pratade Rafa om Djokovic och det rekordstora loppet han har varit på under sent under säsongen. Under det här inslaget sa han också att han inte känner sig frustrerad över att inte kunna skapa sådana bedrifter eftersom han har gjort allt möjligt i sin egenskap. Han sa också att det sannolikt är en mycket större frustration för Djokern, eftersom han förmodligen känner mer intensivt för just denna aspekt av sporten.

Efter att hans ord skickat chockvågor i media kom Djokovic också ut och konstaterade att han respekterade Nadal och att han hade rätt till sina egna åsikter. Han höll inte med om hans uttalande och sa att han skulle hålla sina kommentarer för sig själv för att inte skapa ytterligare dramatik i situationen.

De två stjärnorna, som ofta ses vara hjärtliga med varandra, verkar ha det minsta tiff på gång just nu. Med Djokovics senaste uttalande har eldens lågor tänts upp igen.

RELATED ARTICLES

Mest populär