Saturday, December 9, 2023
HemNASCAR"Låter som min mosters kobolt" - Feuding fans debatt om NASCAR:s nästa...

“Låter som min mosters kobolt” – Feuding fans debatt om NASCAR:s nästa generations bils ljud

Vad är ett NASCAR-lopp utan motorernas spännande vroom? Fråga en entusiast så ger de dig en detaljerad lista över varför dessa ljud är viktiga. Så mycket är betydelsen av ett motorljud att även Redditors engagerar sig i hela konversationer om det, som varar i flera trådar.

Ändå räcker vrålet från en motor för att få vilken motorsportentusiast som helst att darra av upphetsning. Tänk om ett fan fick veta en chockerande uppenbarelse om den legendariske Carl Yarborough, som potentiellt skulle kunna få dem att rulla på huvudet i fullkomlig häpnad? Det behöver inte sägas att detta chockerande faktum är nära relaterat till billjud.

Dale Earnhardt Jr delar en rolig sak om NASCAR-veteranen

Hur ofta har vi sett ett barn leka med sin leksaksbil och göra motorljud för att få den där spänningen med racing? Detta är ganska normalt, eller hur? Vissa av oss skulle till och med tycka att det är sött! Men vad händer när en vuxen vuxen börjar replikera samma sak? Det blir säkert roligt och förbryllat, eller hur?

Men det hände. I en tweet avslöjade Dale Earnhardt Jr roligt, “Cale Yarborough gjorde motorljud (ljud) när han tävlade i @NASCAR. Ja, som ett barn kan göra med sina tändsticksaskbilar. Jag vet inte vad jag ska göra med den här informationen.”

Och bifogad till tweeten var en rolig GIF som på ett träffande sätt visade upp den lämpliga reaktionen på sådan information om huvudet!

Den legendariske föraren i fråga, Cale Yarborough samlade ihop totalt 83 segrar under sin karriär som sträckte sig över tre decennier. Hans 69 stolpar ligger på tredje plats genom tiderna. Förutom det vann han också Daytona 500 fyra gånger, efter Richard Petty, som vann utmärkelsen häpnadsväckande 7 gånger. Om man hör en förare av hans kroppslängd göra motorljud, och det också, när man kör en vanlig bil, kommer det säkert att verka nästan otroligt. På tal om motorljud, det pågick en annan debatt, inte så långt borta!

Racerfandomen var splittrad när en debatt utbröt om vilken generation av bilar som gjorde det coolaste ljudet.

“Tant’s cobolt with a misfire” – Racingcommunityts roliga version av nästa generations lagerbilar

Någon ställde en fråga på Reddit som löd: “Personligen tycker jag att Nextgen låter som min mosters Cobalt med en feltändning. Jag kommer på mig själv att uppskatta Xfinity- och Truck-tävlingarna mer nu eftersom de låter som riktiga stambilar. Nyfiken på vad den gemensamma konsensus är.”

Den gemensamma konsensus var för rolig för någon att gå igenom. Vissa av dem var hämtade från solida fakta, medan andra var på skrattretande jämförelser.

Någon sa: “Nästa generation låter inte bra på tv, men personligen låter de dåliga. Personligen föredrar dock Gen 4-ljud”

På den noten sa en annan, “2014 Cup-bilar lät otroligt”

Någon skämtade och sa: “Nästa generation låter som en blöt fis i kvalificeringen och enstaka körningar.”

Men de flesta kändes som att det verkliga bruset från nästa generations bilar inte kom igenom ordentligt på tv. Ett fan skrev: “Personligen låter ett paket Next Gen-bilar som en arg flotta av WW2-plan. Absolut, ljudet översätts inte till TV så bra dock.

“Nästa generation låter fantastiskt”, tillade en annan.

Samtidigt placerade en annan motorsportsentusiast Cup-bilarna på en högre piedestal än Xfinity-bilarna och Trucks och kommenterade, “Det är högre hästkrafter med ett kortare avgassystem än både lastbilar och Xfinity, så det är mycket mer rått och halsigt än båda.”

Vilken generation av bilar, tycker du, låter bäst? Låt oss veta!

Ska NASCAR fortsätta att köra på vägbanor eller begränsa sig till ovala layouter?

RELATED ARTICLES

Mest populär