Sunday, February 25, 2024
HemBoxing"Låt oss gå till badrummet": Ny video dyker upp som visar Bernard...

“Låt oss gå till badrummet”: Ny video dyker upp som visar Bernard Hopkins hota Bill Haney ögonblick innan fysisk bråk

Medan Virgil Ortize Jr. kämpade Fredrik Lawson på lördagskvällen var det storm strax utanför ringen. I en överraskande vändning bröt ett fysiskt bråk mellan Bill Haney och Bernard Hopkins. Den senare fungerar för närvarande som co-promotor för Ryan Garcia vid sidan av Oscar de la hoyaoch Bill sköter sin son Devin Haney. Båda parter har varit inblandade i en ordstrid, vilket födde deras oenighet.

Amerikas favoritvideo idag

För inte så länge sedan bestämde sig Ryan för att kringgå Haney för att slåss Rolly Romero i hans nästa match, motsäger vad de hade diskuterat offentligt tidigare. Så, Devins far diskuterade saken i en intervju med Fight Hub TV när Hopkins dök upp från ingenstans och antände den oväntade sammandrabbningen.

Bill Haney hävdar att han inte har någon respekt för Ryan Garcia

Under intervjun frågade reportern Bill om vad som skulle hända för Haney sedan Garcia backade ur kampen för att fortsätta en sammandrabbning med Romero. Bill svarade: “Vi vet inte vad som kommer att hända med Ryan. Vi vet att han räckte upp handen. Jag trodde att jag hade respekt för honom. Han kanske inte är vad de säger, sa Haney. Det var då Hopkins gick in och bad Bill följa honom till badrummet.

“Låt oss gå på toaletten. Jag måste prata med dig i badrummet en minut”, sa Hopkins. Som svar kunde en chockad Bill inte förstå vad som hände, utan sa: “Jag är precis här. Du pratar där du vill prata.” Han tillade vidare, “Jag vet inte om han (har) suttit i fängelse för länge … men gissa vad, vi kommer ut där vi blir arga på.” Även om den faktiska ändringen inte spelades in av Fight Hub TV, hade någon annan sin kamera redo.

Bernard Hopkins knuffar Bill

Från en annan vinkel, Elie Seckbach var redo med sin kamera. Efter att Hopkins hade bett Bill att träffa honom i badrummet, fångade Seckbach det exakta ögonblicket när Hopkins knuffade Bill, omgiven av hundratals om inte tusentals fans. Efter händelsen pumpades Bill på adrenalin när han pratade om situationen.

“Det är ingenting. Precis som jag sa, för alla pappor runt om i världen, kommer du inte att bli mobbad av Bernard Hopkins eller ingen. Jag har världens bästa fighter och jag är här för att representera. Han sa åt mig att följa honom. Sa han inte åt mig att följa honom? Och följde jag inte efter honom? Vart ville han att jag skulle gå? Jag skulle gå till helvetet och fängsla för Devin Haney”, sa den trotsiga fadern.

Vem skulle ha trott att när Ortiz Jr. bytte slag med Lawson inne i ringen, skulle något av denna storleksordning inträffa utanför? Vad tyckte du om bråket? Tror du att Bill kommer att väcka åtal? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär