Saturday, December 9, 2023
HemOlympics"Låt oss gå!": Simget Michael Phelps reagerar när USMNT går vidare till...

“Låt oss gå!”: Simget Michael Phelps reagerar när USMNT går vidare till knockout-stadiet i fotbolls-VM 2022

Michael Phelps är med sina 23 olympiska guldmedaljer den mest dekorerade olympier genom tiderna. När han började sin OS-resa var han bara 15 år gammal. Han var den yngsta medlemmen i USA-laget på 68 år. Sedan sin första dag på jobbet var han tvungen att skriva historia.

Dessutom är simning inte den enda sporten Baltimore Bullet har visat intresse för genom åren. Ganska många gånger har han setts på golfbanan och uttryckt sin kärlek till fotboll. På senare tid har han visat sin entusiasm mot USA:s fotbollslag.

Michael Phelps ser fram emot fotbolls-VM 2022

FIFA-febern är hög över hela världen. Även en stor simmare som Michael Phelps kunde inte rädda sig från att bli påverkad av det. USMNT har nyligen tagit sig till åttondelsfinal i världscupen. Och som det ser ut har Phelps noga följt deras framsteg.

“Flygfisken” slösade inte bort tid och lade upp en berättelse på sitt Instagram-konto som visade att han var exalterad över matcherna. Phelps lade om ett inlägg, som ursprungligen gjordes av ESPN, i sin berättelse och delade det med bildtexten “Låt oss gå!! 🇺🇲”

Det ursprungliga inlägget från ESPN visade upp ett foto av två spelare från laget som kramade varandra efter vinsten. En bildtext, “avancerar till åttondelsfinal”, lades till i bakgrunden på bilden. Dessutom publicerade ESPN fotot på sitt officiella Instagram-konto med en enradstext. Bildtexten löd: “USA ÄR MED I OM 16 OM DEL AV VM! 🇺🇸 @espnfc”

USMNT kvalificerade sig till åttondelsfinal i fotbolls-VM efter att ha besegrat Iran i sin sista gruppspelsmatch med 1-0. Nu möter laget Nederländerna i nästa omgång den 3 december.

RELATED ARTICLES

Mest populär