Saturday, December 2, 2023
HemTennis"Låt henne krama och kyssa dig..." - Efter att ha förlorat sin...

“Låt henne krama och kyssa dig…” – Efter att ha förlorat sin mor i cancer, firar Serena Williams make hennes uppoffringar med ett rörande budskap

I likhet med hur hans fru Serena Williams har utmärkt sig på banan har Alexis Ohanian lyckats som affärsman. Den amerikanske internetentreprenören var bara en ung collegestudent när han började sin fantastiska entreprenörsresa efter att ha avstått från en professionell väg som advokat. Sedan dess har Ohanian, med sin hängivenhet och hängivenhet för sitt arbete, funnit enorm framgång för sig själv i sina affärssträvanden.

Dessutom har Ohanian, för sin framgång, alltid krediterat sin mamma, som kom till landet som invandrare. Ohanian blev dock mycket förvånad när hans mamma fick diagnosen terminal hjärncancer. Senare, i ett brev, berättar Ohanian om sin mammas sjukdom samtidigt som han nämner de uppoffringar hon gjorde för honom. Reddits grundare blev nyligen överväldigad av känslor när han påminde sig om det brevet på sina sociala medier.

Serena Williams man minns brevet till sitt yngre jag

Den amerikanske internetentreprenören tog nyligen till sociala medier för att minnas ögonblicket när han skrev ett hjärtligt brev till sitt yngre jag. Ohanian sa: “För fyra år sedan bad @CBSThisMorning mig att skriva ett brev till mitt yngre jag. Ärligt talat, om jag kunde gå tillbaka i tiden för att berätta för mitt yngre jag hur han skulle hamna om några decennier – jag tror att han skulle bli ganska imponerad.”

4 år sedan, @CBSThisMorning bad mig skriva ett brev till mitt yngre jag. Ärligt talat, om jag kunde gå tillbaka i tiden för att berätta för mitt yngre jag hur han skulle hamna om några decennier — jag tror att han skulle bli ganska imponerad. pic.twitter.com/5fj0px2e1a

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 28 november 2022

I det brevet påminde han sig om det viktigaste beslutet på sin resa som gjorde honom till en framgångsrik entreprenör. Ohanian var bara en ung högskolestudent som bestämde sig för att avstå från att fortsätta en professionell väg som advokat. Istället bestämde han sig för att starta sitt eget företag, och han kom på idén med onlineplattformen Reddit. Under tiden pratade Ohanian också om sin mammas sjukdom och även om de uppoffringar hon gjorde för sin familj.

DYK DYPARE

Reddits grundare sa: “Hon kommer att visa dig vad det innebär att vara riktigt modig och osjälvisk. Och du kommer att tillbringa resten av ditt liv med att arbeta för att göra hennes uppoffringar värda det. Låt henne krama och kyssa dig offentligt. Det gör dig inte mindre tuff. Och det betyder allt för henne. Och du kommer att förstå när du är pappa, du har dina egna små skott.”

Ohanian avslöjade tidigare att hans mamma var en illegal invandrare

Teknikjätten har tidigare varit med i en intervju där han berättade om sin entreprenörsresa och även om sin mamma, Anke Ohanian. Alexis mamma var apotekstekniker och hon arbetade hårt för att skaffa sin familj. Dessutom gjorde han ett överraskande avslöjande att hans mamma bröt mot lagen för att komma till USA.

Ohanian fortsatte med att säga att hon var en ung invandrare från Tyskland som gjorde olika uppoffringar för sin familj. Internetentreprenören avslöjade också att hans mamma var papperslös när hon kom till landet bara för att ta hand om sin familj, inklusive en ung Ohanian.

RELATED ARTICLES

Mest populär