Saturday, December 9, 2023
HemUfcLas Vegas-sfären, tillsammans med 22 år gammalt projekt är Dana Whites största...

Las Vegas-sfären, tillsammans med 22 år gammalt projekt är Dana Whites största evenemang för 2024 när UFC:s vd gör en bekännelse till Theo Von – “Det börjar äntligen”

MSG Sphere i Las Vegas har varit föremål för starka känslor av överraskning och beundran. Strukturen på 2,3 miljarder dollar siktas av UFC som en plats för ett evenemang snart. Dessutom, Dana White nyligen nämnd för komiker Theo Von att hans kommande event på mexikanska självständighetsdagen på Sphere är det största projektet 2024.

The Sphere i Las Vegas öppnades för allmänheten i slutet av september 2023. Lokalen är en LED-klot vars enda syfte är att vara värd för utmärkelser, konserter, filmvisningar och sportevenemang. Hittills har det inte funnits några planer på några sportevenemang i den lokalen. Dana White hävdade dock att UFC redan arbetade med det. Låt oss ta en titt på vad han sa.

Dana White och UFC:s största 2024-projekt är värd för ett evenemang på Sphere

UFC:s vd Dana White gjorde nyligen en på Theo Vons podcast ‘This Past Weekend’. Där frågade den 43-årige komikern promotorn om UFC hade planer på ett stort evenemang i framtiden. White svarade genom att säga att evenemanget för den mexikanska självständighetsdagen på Sphere kommer att bli hans befordrans största åtagande 2024.

“Mitt nästa stora projekt som jag jobbar med just nu är sfären”, sa Dana White. För ett par månader sedan innehöll Noche UFC-kortet några av de största mexikanska fighterna i UFC. Det var en succé, men White vill gå upp 2024 på Sphere.

“Jag vill göra sfären på mexikanska självständighetsdagen och bokstavligen skapa och arrangera det största livesportevenemanget någon någonsin har sett,” sa Dana White vidare. Utöver det nämnde UFC:s VD också att utvecklingen av ett evenemang för de mexikanska fighters och de mexikanska fansen har tagit honom nästan 22 år. Och nu bär han äntligen frukterna av sitt arbete.

Dana White tillade, “Hela Mexiko-grejen och dessa mexikanska begåvade barn, jag har arbetat med det här i 22 år. Det börjar äntligen bli verklighet.” Dessutom bekräftade den 54-årige promotorn nyligen att han hade Sphere bokad för 2024 och han slog en rivaliserande promotor till den.

UFC:s VD vinner loppet mot rivaliserande promotor Oscar De La Hoya

Dana White är inte den enda som vill stå värd för ett event i september månad. Tidigare boxare som blev kamppromotor Oscar de la hoya Anslöt sig Bob Arum att vara värd för sitt eget evenemang samma månad nästa år. White fick dock bättre av dem, eftersom han har bekräftat bokningen av den majestätiska Las Vegas Sphere för mexikanska självständighetsdagen.

“Mexikanska självständighetsdagen, vi är bokade för sfären. Vi arbetar redan med det kreativa för showen”, sa Dana White under presskonferensen efter UFC 295. Det kommer säkert att bli en tuff utmaning för UFC att vara värd för ett evenemang på Sphere med tanke på att miljarden dollar struktur fokuserar på att skapa ett visuellt spektakel.

UFC är mer populärt än någonsin. Från att bli avstängd till att bli en av de mest spännande kampsportkampanjerna i världen, Dana White har sett allt. Det återstår dock att se hur hans ambitiösa Sphere-projekt blir eftersom det blir det första sportevenemanget i lokalen.

Vad tycker du om Dana Whites planer för ett UFC-evenemang i Sphere? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär