Saturday, December 9, 2023
HemNBALarsa Pippen, som övervinner rädslan för att bli "begravd levande" och mer,...

Larsa Pippen, som övervinner rädslan för att bli “begravd levande” och mer, berättar om en vågad upplevelse med Beau Marcus Jordan

Larsa Pippen och Marcus Jordan har varit bland de största nyhetsmakarna i år. Medan några av deras berättelser landar i “TMI”-zonen, handlar andra om att beundra varandra offentligt. Det finns ytterligare en detalj i deras förhållande som lockar ögonglober, och det är historien som är förknippad med deras efternamn.

Den senaste tiden har de hamnat i rubrikerna för bröllopsryktena som går runt. Även om de har uttryckt sin önskan att knyta ihop säcken, har detaljer ännu inte offentliggjorts. Mitt i det avslöjade Larsa nyligen att hon övervinner rädslor med sin vackra Marcus Jordan.

Marcus hjälpte Larsa att komma över sina rädslor

Efter att ha slutfört sin skilsmässa från Scottie Pippen fortsatte Larsa att dejta några andra personer. Det var dock aldrig så allvarligt som det var med Marcus. Stjärnan Real Housewives of Miami hade sagt att när hon träffade Marcus för första gången blev det säkert att det fanns en speciell gnista mellan dem. Under de senaste månaderna har vi fått veta att de faktiskt har något speciellt på gång. Även om deras berättelser ibland avslöjar alldeles för många detaljer om deras personliga liv, verkar det ändå vara en hit bland fansen.

Nyligen var Larsa gäst i Bravocon LIVE där hon fick flera frågor om sin sköna Marcus. 49-åringen var också nyligen med i säsong 2 av The Traitors med Marcus. När hon tillfrågades om hennes erfarenhet av att vara med i programmet sa hon “Det var så roligt” och en “bra upplevelse”. Hon erkände också att hon är en “kyckling” när det gäller att göra saker som är äventyrliga. Men med Marcus vid sin sida kunde hon åstadkomma saker hon aldrig trodde var möjliga. Larsa sa att när hon var med i programmet gjorde hon stunts som att bli “begravd levande” och “hoppa ut ur flygplan” och dessa var bara möjliga på grund av fantastiskt sällskap.

Paret närmar sig sitt bröllop nu när hon också erkände i programmet att hon älskar att “vara gift”.

Läs mer: Från Scottie Pippen till Horace Grant: Michael Jordans vänner blev fiender listade från dåligt till värre

Har Michael Jordan sagt något om sin sons äktenskapsrykten?

Tidpunkten för deras romantik visade sig vara skvallerhimlen. Ungefär samtidigt började Scottie prata skräp om sin Chicago Bulls-lagkamrat Michael Jordan offentligt. Men med tiden visade sig Larsa och Marcus vara en större historia för folk att prata om. Det blev intressant för folk att veta vad MJ tycker om deras förhållande. Snart nog såg paparazzin honom och frågade om han godkände deras förhållande.

För att hålla det kort och skarpt, hade MJ sagt “NEJ”, efter att ha skrattat åt den frågan. Men nyligen sa Marcus att han skulle vilja att hans far skulle vara den bästa mannen på hans bröllop. Nu med en sådan kontrast ska det bli intressant att se vem som får sin önskan uppfylld.

RELATED ARTICLES

Mest populär