Wednesday, February 1, 2023
HemBasketballLarsa Pippen dök upp med Michael Jordans son Marcus för verklighetstv-show Party...

Larsa Pippen dök upp med Michael Jordans son Marcus för verklighetstv-show Party Days After Breaking tystnad om dejtingrykten

Larsa Pippen förutspår en massa exotiska saker för den här säsongen av ‘The Real Housewives Of Miami’. En hel del saker kommer att avslöjas om hennes relation med en “viss någon” hon nämnde i en intervju. Ryktena kring hennes och Michael Jordans 31-årige son Marcus är ifrågasatta, och deras förhållande är ett hett ämne.

Mitt i dejtingryktena sågs Larsa med Marcus Jordan på Real Housewives of Miami-festen. Kim Kardashians 48-åriga ex-vän såg fantastisk ut tillsammans med Marcus, när paret stod sida vid sida.

En smickrande omlottklänning i silver valde hon, medan Marcus valde en avslappnad look med en tryckt skjorta och en bakåtvänd keps. Dessutom är det inte första gången de ses tillsammans. Under några månader sträcker sig deras bilder från kaffedejter till konsertdejter. Det har gått rykten om Larsas förhållande till Marcus, vilket hon diskuterade i en intervju.

Enligt Larsa Pippen är hon vän med Michael Jordans son Marcus

Larsas ex-make Scottie Pippen och Jordan har en lång historia. Under sina NBA-karriärer med Chicago Bulls var den här duon bland de bästa på 90-talet med ett band som senare bröts efter deras pensionering.

Sedan dokumentärsläppet av ‘The Last Dance’ har Pippen gjort många kommentarer om Jordan. Marcus och Larsa förhördes om deras förhållande, och Larsa avslöjade att de bara var “vänner”.

Senare, i en intervju nyligen, pratade hon om att någon nämnde några detaljer om dejting. Det verkar tveksamt om mannen hon pratade om att ha ett förhållande med är Jordans son eller inte. Trots detta tror många fans att hon syftade på Marcus eftersom de har sett henne med honom så många gånger.

Dejtar Larsa Pippen ”viss någon”?

Under en intervju delade Larsa några detaljer om sin relation med en viss person under vilken intervjuaren frågade om ryktena. Som svar sa hon, “Jag känner att alla antar att du måste sätta den här titeln på ett datum. Jag känner att jag inte vill sätta en titel på det än”.

Förutom detta uttalande erkände hon också, “Jag dejtar definitivt”. Medan ryktena kring hennes förhållande med Marcus har pågått liksom hennes bekräftelse på att hon är i ett förhållande, vad är dina tankar om detta? Dela gärna med dig av dina tankar i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär