Saturday, December 9, 2023
HemNBALarsa Pippen avslöjar hur RHOM har lett till nya upptäckter i förhållande...

Larsa Pippen avslöjar hur RHOM har lett till nya upptäckter i förhållande till Michael Jordans son

Efter veckor av tystnad är Michael Jordans son och Scottie Pippens exfru tillbaka i rampljuset. Efter tillkännagivandet av släppet av deras senaste program, bestämde de två sig för att släppa det efterlängtade avsnittet av deras podcast, “Separationsångest.” Till fansens stora förtjusning har Larsa Pippen och MJ jr. berörde hur deras nya reality-tv-program och hur det påverkade deras förhållande.

Även om paret redan var vana vid berömmelsen om “Real Housewives of Miami”, är de båda inställda på en helt annan show. Båda programmen kommer sannolikt att ha påverkat deras förhållande, och om det är positivt eller negativt är värt att utforska.

Hur påverkade ‘Real Housewives’ Larsa Pippen och Marcus Jordan?

Under de senaste veckorna har paret varit ganska upptagna med inspelningen av sina nya shower. Samtidigt som det var Marcus debut i RHOM, tillkännagavs paret också att de skulle ingå i skådespelarna i den berömda thrillerserien “Traitors”.

Både Larsa och hennes sköna Marcus dök upp i den sjätte säsongen av Real Housewives of Miami. De två var överens om hur showen har fört de två närmare. På tal om tiden, de tillbringade tillsammans, sa Larsa, “Jag tror att skjuta Housewives och göra “förrädare” definitivt har gjort oss närmare.”

49-åringen utvecklade, “Bara för att vi spenderade så mycket tid tillsammans. Som, vi brukade spendera 23 och en halv timme om dagen, nu spenderar vi 24 timmar om dygnet tillsammans.”

Marcus Jordan tillade, “Människor säger alltid att det kan vara en undergång för ditt förhållande eller att filma på reality-tv, men jag känner att det faktiskt gjorde oss mycket närmare varandra.”

De talade också om hur reality-tv-program tar fram den verkliga versionen av en individ. Båda gav också sina åsikter om att lyfta fram deras förhållande framför kameran.

Larsa och Marcus diskuterar reality-tv-upplevelsen

Trots att de möter kritik från skeptiker som tror att reality-tv kan skada relationer, är paret fortfarande nöjda med sitt val.

Deras band har blivit ännu starkare än tidigare. Larcus har dock erkänt de utmaningar som reality-tv kan ge in i ett förhållande. Medan Larsa betonade att sprickor eller problem i ett förhållande inte kan döljas från kameran, påpekade Trophy Room-ägaren hur dokusåpor avslöjar en persons genuina sida.

“Sov inte på Tim Duncan”: Michael Jordan såg Spurs Legends potential före NBA-världen

Ganska ironiskt som hur RHOM-skådespelerskan anklagades för att inte vara äkta flera gånger i programmet. Har du lyssnat på podden? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär