Saturday, December 9, 2023
HemViralSportsMomentsLärare i Tampa Bay trotsar oddsen att sätta sin fot på berget...

Lärare i Tampa Bay trotsar oddsen att sätta sin fot på berget Kilimanjaro efter segern över cancern

Hur ofta har vi gjort en slumpmässig ursäkt för att inte göra något? Tja, om du är någon som tycker att hindren för din dröm är för tuffa, är den här historien för dig. Föreställ dig en person som härjats av sjukdom, utan kraft att ens stå upp och bestiga ett berg! Hur underhållande det än låter, det här är den sanna berättelsen om en grov Deborah Sickmon.

Sickmon arbetar som utbildare i Tampa Bay. Men hennes liv tog en helt annan vändning under den dödliga pandemin. Läraren utvecklade en dödlig sjukdom som skulle beröva henne från att öppna ens en vattenflaska. Så, hur lyckades hon klättra?

Deborah Sickmons vandringsexpedition

Pandemin var ett svart kapitel i allas liv. Men som om det inte var nog, följde mer olycka Deborah Sickmon. Under lockdown-perioden kände hon att några förändringar skedde i hennes kropp. Och till hennes bestörtning såg förändringarna inte bra ut.

“Always a Class Act”: Quarterbacken Jameis Winstons Touchdown of Compassion med hjärtvärmande stöd för bröstcancerkrigare

När hon gick till läkaren för en kontroll fick Sickmon sitt livs chock. Hon fick diagnosen steg 2 bröstcancer i augusti 2020. Medicineringsprocessen följde strax efter. Det var en fruktansvärd upplevelse för Sickmon. Hon gick igenom trettiofem kemoterapisessioner i åtta månader innan hon blev botad. Tyvärr, trots att cancern besegrades, var hennes hälsa inte i närheten av tillfredsställande.

För att citera henne, “Jag insåg inte att det svåraste var att komma, och det var återhämtningen från cancern. Min kropp var helt förstörd. Jag hade inte ens förmågan att öppna en vattenflaska.” Under återhämtningsprocessen gjorde Sickmon ett val. Hon ville bestiga Kilimanjaro! Och hon fullbordade stigningen när världen reste sig unisont för att hälsa denna hjälte.

Från sjukhussäng till toppen av världen!

Hur omöjligt det än lät var Sickmon fast besluten att klättra. Hennes främsta motto var att inspirera Afrikas barn att fullfölja sina drömmar och göra dem mentalt starka. Hon konstaterade också att barnens kamp var mycket mer än vad Sickmon hade utstått under de åtta månaderna.

Sickmon samlade sig och började sin strikta återhämtning med adekvat näring. Tre år senare stod hon 20 000 fot över havet, på toppen av Kilimanjaro!

Pedagogen använder nu berättelsen som ett exempel i sin undervisning. När världen hälsar Deborah Sickmon får vi återigen veta att Impossible Is Nothing.

RELATED ARTICLES

Mest populär