Saturday, December 9, 2023
HemNBALångvarig LeBron James-kritiker Skip Bayless använder Lakers besvikelse som chans att fälla...

Långvarig LeBron James-kritiker Skip Bayless använder Lakers besvikelse som chans att fälla dom över den 38-åriga NBA-stjärnan

Den obestridda värden Skip Bayless är alltid på jakt efter bytesdjur, och det senaste dystra nederlaget för Los Angeles Lakers med 128-94 kräver en fantastisk möjlighet för honom. Och vem skulle annars vara hans mål än hans långvariga NBA-byte, LeBron James? Bayless verkar ha korsat fel fot med honom ända sedan han draftades i NBA.

Precis som alla andra stjärnspelare har den 38-åriga NBA-stjärnan ett bra följe av både älskare och hatare. LeBron och Lakers möttes inte särskilt bra av Houston Rockets eftersom de hamnade i ett underläge på 34 poäng, och Skip Bayless är en av de senare grupperna av människor som njuter av att få ner honom. Se elden han tänder genom sina inlägg på sociala medier.

Hoppa över Bayless troll LeBron James för förra matchens förkrossande förlust

LeBron James och Anthony Davis har det på sina händer att bära arvet från Lakers. Men med Davis som satt ut den sista matchen mot Rockets, hade James svårt i den senaste matchen, vilket föll till Skip Bayless favör. 71-åringen trollade Lakers prestation med Davis och tillade: “Inga gynnsamma samtal kommer att hjälpa LeBron ikväll.”

Det har varit en trist säsong för LA Lakers. Med 3-5 är de 4:a i Pacific Division. De kom precis ur en 108-107 nederlag mot Miami Heat i måndags innan denna skakande förlust från Rockets. Stjärnspelaren Anthony Davis har ådragit sig en höftadduktorskada och satt utanför den senaste matchen. Samtidigt gjorde LeBron James 30 poäng och tre block.

Longtime LeBron James “Hater” Skip Bayless minns en gång han hyllade kungen för 16 år sedan

Trots den dystra säsongen säger huvudtränaren Darvin Ham att han fortfarande är stolt över sina killar, som har kommit långt från förra säsongen till “i år med denna återvändande kärna och den nya samlingen av spelare som navigerar efter skador som blandar och matchar olika laguppställningar.” Men tråkigt nog tar Skip Bayless inte åt sig betet eftersom denna förlust bara för honom närmare att rättfärdiga sina åsikter om NBA-stjärnan.

Skippa Bayless ihärdiga troll och omdöme

Alla som följer Skip Bayless vet att LeBron James inte finns på hans favoritlista över basketspelare. Intressant nog verkar Skip Bayless dokumentera varje misstag som MVP gör, från att anklaga honom för att ha kastat 3-poängare till att missa frikast.

Ända sedan LeBron James spelade med Miami Heat blev han ett mål för Skip Bayless, som fortsatte med att säga att det borde ha varit Dwayne Wade som borde få mer kredit än James. 2014 spottade han mer eld när han ansåg att Johnny Manziel skulle ha varit “ännu större i Cleveland än James.”

Det som är bra är att LeBron James är mogen nog att inte hetsa till dramatik med offentliga svar på Skip Bayless kritik. Förhoppningsvis kommer NBA-mästaren att begrava Skip Bayless kritik och förbereda sig för nästa match mot Phoenix Suns på fredag.

RELATED ARTICLES

Mest populär