Friday, December 8, 2023
HemBaseballLångt innan han gjorde slut med Jennifer Lopez, rankade Alex Rodriguez ex-flickvännen...

Långt innan han gjorde slut med Jennifer Lopez, rankade Alex Rodriguez ex-flickvännen Cameron Diaz lika högt som popikonen: “Hon är förmodligen en av de största…”

Ända sedan A-Rods äktenskap med Cynthia Scurtis tog slut 2008, gjorde Alex Rodriguez konsekvent nyheter om sina populära romantiska eskapader. Bland dem var skådespelerskan Cameron Diaz, som dejtade Yankees superstjärna i början av 2010-talet.

A-Rod, vars popularitet efter pensioneringen till stor del härrör från hans förhållande med popsensationen Jennifer Lopez, och deras lockande förhållande, talade en gång om sitt förhållande med sin ex-flickvän och populära amerikanska skådespelerskan, Cameron Diaz.

A-Rod är all beröm för ex-flickvännen Cameron Diaz

Som rapporterades av Fox News 2017, kom den tidigare Yankee, som ofta vek sig från att diskutera sina misslyckade relationer offentligt, en gång en komplimang för Cameron Diaz. Även om komplimangen eller metoden inte representerade A-Rods övergripande personlighet, pratade han om sitt berömda ex till The Insider.

Medan han pratade om sin relation med Diaz sa A-Rod: “Jag gillar inte att prata om mina relationer, men jag ska berätta om CD: Hon är förmodligen en av de största människorna jag någonsin har träffat, och bara en fantastisk ljus.”

Några år senare, efter att A-Rod och Jennifer Lopez började dejta, och bröt upp i april 2021, använde A-Rod mycket liknande ord för att förklara slutet på förhållandet. Han hade sagt: “Titta, vi hade en fantastisk tid. Här är vad jag kommer att berätta om Jennifer. Hon är den mest begåvade människan jag någonsin varit med om.”

Idag är Cameron Diaz gift med den amerikanske musikern Benji Madden sedan 2015. Å andra sidan har A-Rod ett förhållande med fitnesscoachen Jaclyn Cordeiro efter en lång rad misslyckade relationer. Och JLo är gift med sin ex-fästman Ben Affleck.

Alex Rodriguez och hans växande ambitioner efter hans MLB-pensionering

Att gå i pension från MLB påverkade knappt A-Rods passionerade jag. Om något växte sluggern till att bli ännu mer ambitiös, men den här gången i ett sfär som var distanserat från sitt direkta specialområde. Efter sin pensionering 2016 började A-Rod jakten på sina affärsdrömmar.

Under hela sin karriär skrev den tidigare sluggern på olika rekordstora affärer, vilket tillät honom en stor mängd kapital. Till att börja med kastade han sig in i A-Rod Corp, ett holdingbolag som han grundade 1996. Idag växer A-Rod Corp till ett av de största holdingbolagen i hela landet. Han har också fått lovord från Warren Buffett för hans prestationer och satsningar med A-Rod Corp.

Samtidigt är Alex Rodriguez också ordförande för Presidente Beer. Och delägare av NBA:s Minnesota Timberwolves tillsammans med ex-Walmart VD, Marc Lore.

Han har också vuxit till att bli en av de mer uppskattade analytikerna hos Fox Sports. Och senast kallade National League eftersäsong med dem.

Vad tycker du om A-Rods ambitioner, som har visat sig bara öka med tiden? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär