Saturday, December 2, 2023
HemF1"Lando You Want Your Car Back?": Mark Wahlberg ställer ett lustigt chockerande...

“Lando You Want Your Car Back?”: Mark Wahlberg ställer ett lustigt chockerande krav på lösen som återbetalning av Norris prisade innehav

2023 års Las Vegas GP kommer att bli ett spektakulärt evenemang, som markerar det första av tio årliga framträdanden i staden. En uppsjö av arenor är värd för en sådan plats Mark Wahlberg, i samarbete med McLaren Formel 1-teamet. Mark Wahlbergs engagemang går utöver bara värdskap. Han tar ett praktiskt tillvägagångssätt och leder Vista F1 x McLaren-tävlingen på Drais Las Vegas Rooftop Terrace.

Men det var troligen inte tillräckligt med McLaren-erfarenhet för Wahlberg, så han kapade Lando Norris McLaren!

Vad hände med Lando Norris bil innan Las Vegas GP?

I en Instagram-video som delas av Wahlberg själv gav han en detaljerad beskrivning av varför han gjorde som han gjorde. Här är en snabb sammanfattning: I videon står Wahlberg och lutar sig över McLaren-bilen och hans dotter är ad hoc-pilot. Det är då han säger till sin dotter, “Vi ska stjäla den här bilen!”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Följt av en lekfull ”Lando Vill du ha tillbaka din bil? Kom och säg hej! till Gracy!” Det verkar som om Lando Norris måste slänga in lite extra lösensumma för att få tillbaka bilen! Märkbart var Wahlberg också en del av en lättsam intervju med McLarens vd Zak Brown, vid Netflix Cup 2023.

På tal om Las Vegas GP och Lando Norris, även om han får tillbaka sin bil, är nyheten att det kommer att bli “ett tufft (lopp)!”

Las Vegas GP: Lando Norris osäkra satsning på McLarens vinstsvit

Trots att den åkt på en våg av anmärkningsvärd framgång, med pallplaceringar i Singapore, Japan, Austin, Sao Paulo och Qatar, är Las Vegas Strip Circuit en unik utmaning för Norris och hans team. Las Vegas-banan, med dess likheter med Baku och Monza, erbjuder dock en annan utmaning.

Norris noterade, “Det finns långa raksträckor, och låg downforce är inte där vår prioritet har varit den här säsongen med utveckling.” Detta erkännande belyser kretsens avvikelse från McLarens styrkor och lagets utvecklingsfokus.

I ett lättsamt ögonblick under onsdagskvällens presskonferens, skämtade Norris om sina prediktiva färdigheter, “Jag gillar inte den här frågan längre, jag har alltid fel vad jag än säger!” Men hans humor maskerade inte det seriösa övervägande han gav till det kommande loppet. Han medgav, “Kanske inte lika självsäker som var vi har varit de senaste helgerna men ingen aning samtidigt.”

När natten i Las Vegas lyser upp med bruset av motorer, förblir Norris inställning till loppet grundad i realism blandat med optimism. Det är en berättelse om en förare och ett team som står inför en obekant utmaning, redo att spela mot oddsen i staden känd för sin miljö med höga insatser.

RELATED ARTICLES

Mest populär