Saturday, December 9, 2023
HemF1Lando Norris inflytande lönar sig när Daniel Ricciardo stänker nästan $6 000...

Lando Norris inflytande lönar sig när Daniel Ricciardo stänker nästan $6 000 för att imponera på 509 000 följare

Daniel Ricciardo är en av de mest älskade personligheterna i Formel 1. Ricciardo är känd för sitt munfulla leende och har alltid varit en favorit hos fans. Mannen med kvickhet, sen-breaking och kärlek till Texas är också ganska känd för sin passion för fotografi. Eftersom Ricciardo är en ganska expert på det här, som hans 509 000 följare kommer att säga, kommer kameran han använder att få alla att bli förtvivlade.

Som man kan se i Vincenzo Landinos video från 2020 använder Ricciardo Leica Q2-kameran för sin fotografering. Betraktad som en av de bästa resekamerorna som någonsin byggts, granskade Landino gadgeten med Blake Guidry för två år sedan.

Leica Q2 kommer med en 47,3 megapixel fullformatssensor och en extremt snabb Summilux 28 mm f/1,7 ASPH. ett förstklassigt objektiv, snabb autofokus, innovativ OLED-teknik och tidlöst elegant design. Den är också damm- och sprayvattentät och kostar cirka 6 000 $ att få en till hands.

Ricciardo har fantastiska händer inom fotografering och det råder ingen tvekan om det. Australiern har till och med en fotosida på Instagram med daniel3.jpg som användarnamn. The Honey Badger använder kontot för att dela bilderna han tar dagligen efter att han fått en vana från lagkamraten Lando Norris.

Lando Norris avslöjade en konstig hobby han valde med Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo och Lando Norris tävlade tillsammans i McLaren i två år efter att australienaren ersatte Ferrari-bundna Carlos Sainz 2021. Duon delade alltid en vänskaplig relation på och utanför banan, och hjälpte och lärde varandra till det bättre.

En påminnelse om den verkliga Lando Norris och Daniel Ricciardo, håll kärleken vid liv oavsett vad🧡 pic.twitter.com/nrsnTGMqlJ

— Lando Norris Fans (@Norrislandofans) 5 augusti 2022

Eftersom förarduon tillbringade två år i laget valde de varandras vanor. En sådan vana, eller för att vara exakt, hobbyn, var fotografering, som britten tog upp med australiensaren. Norris Britton berättade om detta, “Ni lär känna varandra mycket väl, och det är killen jag jobbat så nära med och har gjort de senaste åren.”

“Så jag antar att du bygger lite av en koppling, att du kommer att sakna killen för att vi har blivit, tror jag, goda vänner. Vi har tagit upp fotografering tillsammans, vilket är konstigt!” avslutade Quadrant-grundaren. Dessutom har Norris också en Instagramsida som heter Lando.jpg som har över 625 000 följare.

McLaren bestämde sig för att skiljas från Daniel Ricciardo efter två bitter-ljuva år. Det Woking-baserade laget ersatte Honey Badger med sin landsman för säsongen 2023. När det gäller Ricciardo gick han åter till Red Bull som deras reservförare.

RELATED ARTICLES

Mest populär