Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerLämnar Raphinha Barcelona för Saudiarabien? Al Hilal Intresserad av Neymars Nt-kollega

Lämnar Raphinha Barcelona för Saudiarabien? Al Hilal Intresserad av Neymars Nt-kollega

De senaste åren har Barcelonas finansiella situation förbättrats med försäljningen av ytterkantsspelare. Detta har dock inte hindrat ägandet från att överväga bud på några av sina a-lagsspelare. En av dem är yttern Raphinha. Neymar Jrs Al Hilal har anmält intresse och kan locka de spanska giganterna med ett jättebud.

Amerikas favoritvideo idag

Det ska bli intressant att se om den brasilianske yttern är öppen för en flytt till Saudiarabien. Barcelona, ​​å andra sidan, kommer också att uppmärksamma hur situationen utvecklas i januari.

Al Hilal deklarerar avsikter att värva Raphinha från Barcelona!

Under förra sommarens transferfönster tog nuvarande saudiska ligaledare Al Hilal in Neymar och Malcolm för enorma övergångsavgifter. Medan Malcolm har imponerat, fortsätter den senare att återhämta sig från sin långvariga skada. Nu, när transferfönstret i januari har öppnat, har spansk media kopplat en annan brasilianare till en flytt. Enligt Diario Sport vill Blues Waves värva Barca-yttern Raphinha. Rapporten hävdar också att klubben inte kommer att sälja honom i januari. De skulle dock bedöma situationen under nästa sommars transferfönster.

(Mer följer)

RELATED ARTICLES

Mest populär