Saturday, December 9, 2023
HemBoxing"Lämna My Man Hunter Alone!!": Fans hoppar snabbt in för att försvara...

“Lämna My Man Hunter Alone!!”: Fans hoppar snabbt in för att försvara Floyd Mayweathers skyddsling Curmel Motons val av motståndare för nästa kamp

I en strejkmatch efter det efterlängtade Canelo Alvarez mot. Jermell CharloCurmel Moton inledde sin professionella boxningsresa mot Ezequiel Flores. Den inledande matchen visade sig vara en spektakulär start på vad som verkar vara en lovande karriär, eftersom Moton snabbt säkrade segern genom att slå ut Flores i den första omgången. Triumfen har satt scenen för hans kommande match den 25 november, där han kommer att möta Hunter Turbyfill.

Noterbart är att Moton redan har förklarat avslutningen på sitt rigorösa träningsläger. Så han är beredd att möta den andra motståndaren i sin professionella karriär. Denna kamp skulle vara på underkortet av David Benavidez mot. Demetrius Andradeså nu Floyd Mayweathers skyddsling har fortfarande en lång väg att gå. Förutom allt har han redan fått kritik för sitt val av motståndare.

Fans visar stöd till Curmel Moton efter att han blivit trollad för sin motståndare

I ett X-inlägg nyligen pratade BoxRec-redaktören Gray Johnson om utseendet på Hunter Turbyfill och skämtade om att han ser ut som en kille som säljer försäkringar. Han skrev: “Curmel Motons motståndare den här helgen ser ut som om han jobbar inom försäkring.” Detta uttalande passade dock inte bra hos vissa fans. Ett av fansen talade för Hunter Turbyfill och nämnde hur bra en person han är. Sedan pratade han också om att om någon skulle googla på hans namn så skulle de få veta en intressant historia om honom.

Ett annat fan sa att de är väldigt stolta över Turbyfill och hur långt han har kommit under alla dessa år.

Ett fan blev lite sentimentalt eftersom de hävdade att Turbyfill lätt skulle slå ut BoxRec-redigeraren.

Ett fan sa också att Curmel Moton skulle slåss mot sådana killar under de kommande 15 matcherna i hans karriär. Förut skulle han fortsätta att slåss stort.

En X-användare sa också att Hunter Turbyill ser ut som en kille som skulle jobba på en bensinstation.

Curmel Moton vill komma över de små slagsmålen och planerar redan att hamna i ett slagsmål med Leigh Wood. Han har pratat om utsikterna för den här matchen flera gånger.

Moton ropar ut Leigh Wood för en tävling

Trots att han möter hinder i Mayweathers ursprungliga plan, förblir Moton oförskräckt i sin önskan att klara av mot den nuvarande WBA-mästaren i fjädervikt. Mayweather, som visade förtroende för Motons förmågor, hade som mål att skapa den ambitiösa matchen från början av Motons professionella resa.

Planen lyckades dock inte få nämnvärd dragkraft. Dessutom, utan att avskräckas av bakslaget, uttryckte Moton sin pågående iver att möta Wood, och betonade hans beslutsamhet inför den potentiella uppgörelsen. Trots Woods senaste knockoutseger över Josh Warrington, förblir Moton orubblig i sin jakt på formidabla motståndare, vilket signalerar ett orubbligt engagemang för att göra avtryck i boxningsvärlden.

Tja, det skulle vara intressant att se Curmel Moton klättra uppför trappan för framgång när han kommer till de större stadierna av boxning. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär