Saturday, December 9, 2023
HemNBALaMelo Ball's Big Night Goes in Vain Yet Again – 3 takeaways...

LaMelo Ball’s Big Night Goes in Vain Yet Again – 3 takeaways när Knicks dominans driver bålgetingar i kaos

Charlotte Hornets har en urusel säsong så här långt. Av de tolv matcherna de har spelat har Charlotte vunnit bara tre av dem. Laget bärs på egen hand av den 22-årige LaMelo Ball. Pointguarden har gett allt och gjort de högsta poängen för laget den här säsongen. Trots att detta bara är hans fjärde år i ligan har Ball visat imponerande färdigheter för att ta ledningen framifrån.

På lördagskvällen mötte Hornets New York Knicks och förlorade efter att ha ställt upp med bara 108 mot Knicks 122. Det var New Yorks åttonde vinst, vilket placerade dem på sjunde plats i Eastern Conference-tabellen. Charlotte upptar nu den trettonde positionen, bara två platser över död sist. Det var imponerande spel från båda lagen och här är vår takeaway från matchen.

1. LaMelo fortsätter sin prestation på All Star-nivå med liten hjälp

I lördagens match gjorde LaMelo Ball 34 poäng med fem returer och nio assist. Han var den samme som gjorde mest poäng följt av Jalen Brunson från Knicks. Hittills den här säsongen har Ball i snitt 23,5 poäng med 5,4 returer och 8,3 assist medan han skjuter 42,0 % från planen. Om han fortsätter denna prestation är hans val till All-Star-lagen säker. Men detsamma kan inte sägas om hans lagkamrater.

(Utveckla berättelse)

RELATED ARTICLES

Mest populär