Wednesday, February 28, 2024
HemBaltimore RavensLamar Jacksons tystnad talar mycket när Ravens QB lossnar från cyberrymden efter...

Lamar Jacksons tystnad talar mycket när Ravens QB lossnar från cyberrymden efter Chiefs-avsnittet

Lamar Jackson var på toppen av världen. Med Baltimore Ravens får nej. 1 seed position för slutspelet och Jackson i loppet för att säkra MVP för andra gången i karriären. Men efter AFC Championship-förlusten mot Kansas City Chiefs har stjärnbacken blivit radiotyst.

Ravens vacklade ännu en gång i slutspelet, under en säsong då de var fenomenala på båda sidor om bollen. Med sitt försvar stoppa motståndarnas attacker och deras penetration i de röda zonerna, ledda av Jackson var en av de bästa. Detta var dock inte fallet mot Chiefs, som förvisade Jacksons sociala medieaktivitet till noll.

Lamar Jackson håller sig privat

Jackson and the Ravens kunde inte sparka igång mot Chiefs. De gick under den första kvarten och kunde inte ta ledningen en enda gång i matchen. Matchen slutade 17-10 till Chiefs favör. Och Jackson gav en inspirerande uppdatering på X (tidigare Twitter) efter matchen.

Jag är stolt över alla mina bröder vi var 8-9 Ravens men föll En match kort till de forna mästarna hattar av för dem #Wegonnabeback&Wayyybetter #TotherealFlocknation vi tackar er alla

— Lamar Jackson (@Lj_era8) 29 januari 2024

Men efter denna tweet om att gratulera Chiefs samtidigt som han lovade att komma tillbaka, har Jackson slutat. Den 27-årige QB har inte postat en enda tweet eller någon uppdatering på sin Instagram sedan den nämnda tweeten.

LÄS MER: Travis Kelce bryter tystnaden om Justin Tuckers hjälmkastningsincident, delar en rolig ursäkt: “Det är den oskrivna regeln”

Fast, förståeligt nog, skulle förlusten ha varit hjärtskärande för den tidigare MVP:n. Hans fans över hela världen skulle ropa efter att få höra hans syn på den kommande Super Bowl. Och om Ravens äntligen kan förbättra sitt urusla slutspelsrekord under de kommande säsongerna?

Slutspel är Ravens kryptonit

Det har nu blivit ett vanligt talesätt att Ravens kommer att misslyckas i slutspelsstadiet. Och detta talesätt är inte utan förtjänst. Vinnarna av Super Bowl 2013 misslyckas med att replikera sina framgångar från grundserien till eftersäsongen.

Under de föregående 11 säsongerna har Ravens kvalificerat sig till slutspelet vid 6 olika tillfällen. De har dock inte lyckats nå Super Bowl en enda gång. Ravens har inte vunnit i två raka matcher i slutspelet än.

Huruvida Lamar Jackson kan övervinna detta under nästa säsong är för långsökt att förutse. Men för tillfället håller stjärnan QB på att återhämta sig från den senaste förlusten.

Inlägget Lamar Jacksons tystnad talar mycket när Ravens QB lossnar från cyberrymden efter Chiefs-avsnittet dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär