Friday, December 1, 2023
HemNFLLamar Jackson avrådde från att ta stora pengar från Baltimore Ravens: "Det...

Lamar Jackson avrådde från att ta stora pengar från Baltimore Ravens: “Det kommer att begränsa dina chanser att vinna ett mästerskap” – Sportprat

Lamar Jackson, medan han är på sin rookie-affär, är redan i sällskap med elit-quarterbacks. 2019 års enhälliga MVP är för närvarande inne på det sista året av sitt nuvarande avtal med Baltimore Ravens. Förutom att acceptera ett nytt avtal med sitt team. Jackson har satsat på sig själv att göra en bra säsong och driva upp sitt värde. Den före detta NFL-ikonen Michael Vick har dock avrådt spelaren att inte tjäna pengar på en så stor check.

Michael Vick dök nyligen upp i ett avsnitt av Shannon Sharpes podcast, Club Shay Shay. De två tungviktarna i NFL pratade till och med om Jackson och hans kontraktssituation. Och enligt Vick skulle han hellre se att Lamar tackade nej till en maxaffär från Ravens. “Jag förstår affärssinne i hela den här situationen”, förklarade Vick. “När du accepterar den här typen av pengar… är det svårt att teckna andra killar. Att hålla ihop saker. Det kommer att begränsa dina chanser att vinna ett mästerskap.”

DYK DYPARE

Cleveland Browns har gjort sitt för att hindra sina divisionsrivaler att behålla sin stjärna. Tidigare under lågsäsongen förvärvades Deshaun Watson av laget. Som sedan fortsatte med att ge honom en ny 5-årig affär på $230 miljoner. Vad som är ännu mer ögonöppnande är att hela $230 miljonerna är garanterade till spelaren. Och Vick erkänner det. “Jag tror att Cleveland gjorde det för att göra det svårt för Baltimore.” delade den tidigare NFL-ikonen.

Lamar Jackson satsar på sig själv

Den 25-årige quarterbacken tackade nej till ett sexårigt kontrakt på 290 miljoner dollar från Ravens. En av de viktigaste knäckpunkterna i affären var det garanterade beloppet på 133 miljoner dollar. Vilket inte levde upp till Lamars förväntningar. Enligt rapporterna letar han efter liknande pengar som Watson.

Trots att han missade många matcher förra säsongen på grund av skada, har Jackson bestämt sig för att backa sig själv den här säsongen. Och han gör precis det. Han har lett sitt lag till ett rekord med 7-4 i AFC. Med över 2231 passningsyards och 17 TDs på bara 11 matcher. Samtidigt som ytterligare 755 yards och 3 TDs lades till genom att också rusa. Den tidigare Heisman Trophy-vinnaren rusar verkligen mot en stor lönedag.

RELATED ARTICLES

Mest populär