Wednesday, February 28, 2024
HemAtlanta HawksLakers Trade Tumors: LA:s bästa förbereda plan B genom att övervaka 3...

Lakers Trade Tumors: LA:s bästa förbereda plan B genom att övervaka 3 Nets Stars in Case Dejounte Murrays affär faller av

Fansen väntar fortfarande på att Los Angeles Lakers ska göra comeback. Allt hopp är inte ute eftersom de sitter på 9:e plats i Western Conference med ett rekord på 24-25. Det här är ett lag som lyfte den inledande IST-pokalen för inte så länge sedan. Bortsett från denna prestation har vi inte känt mycket av Lakers dominans den här säsongen. Under dessa omständigheter är det bästa alternativet för franchisen att göra några större förändringar i förteckningen.

Och det är precis den riktningen de går i, och försöker närma sig en stor stjäla innan handelns deadline. Tanken är att de var låsta på Atlanta Hawks PG Dejounte Murray, men om detta inte slår igenom har de redan reservplaner. När de spelar det säkert, har Purple and Gold ögonen riktade mot tre spelare från Brooklyn Nets.

Dinwiddie, Finney-Smith och O’Neale om handeln med Dejounte misslyckas

Enligt NBA-insidern Shams Charania, i ett försök att ta sig upp, fortsätter Lakers att behålla Dejounte som sitt första alternativ, men laget har nyligen visat intresse på andra platser. Detta inkluderar Nets PG Spencer Dinwiddie och PF:s Dorian Finney-Smith och Royce O’Neale. “Ett annat scenario att hålla ett öga på, spelare som Lakers har intresse för, är tre killar från Nets, Dorian Finney-Smith, Spencer Dinwiddie, Royce O’Neale,” säger han.

“Dejounte Murray kommer att fortsätta att dyka upp som det främsta målet för Lakers, vad jag har fått höra… Ett annat scenario att hålla ett öga på, spelare som Lakers har intresse av, har jag sagt, är tre killar från Nät: Dorian Finney-Smith, Spencer Dinwiddie, Royce O’Neale.”… pic.twitter.com/fSlRUxzzpq

— Run It Back (@RunItBackFDTV) 31 januari 2024

Som Charania uttrycker det, “Lakers har varit konsekvent inkonsekventa”, och det verkar fortfarande finnas sprickor i omklädningsrummet. Det betyder att den koppling som fanns mellan tränaren Darvin Ham och spelarna fortfarande lurar. Dessutom, mitt i lagets nuvarande bedrövliga tillstånd, fortsätter “uppställningsdiskursen” att vara ett problem. Så det är inte förvånande att se att de nu tittar utåt för att lindra sina elände. Bland de tre namnen som finns på radarn sticker Dinwiddie ut som det mest troliga att bytas ut.

En Dinwiddie för D’Angelo-handel

Enligt ESPN:s Brian Windhorst är Dinwiddie potentiellt spelaren som kan landa i LA. “Med en affär på 20,3 miljoner dollar som löper ut är Dinwiddie det troliga stödjepunkten i alla stora drag innan deadline”, skriver Brian. Han påpekade också att Lakers D’Angelo Russell har ansetts vara den potentiella handelspartnern för Nets i utbyte mot Dinwiddie.

Läs mer- “Marge Get back to Your Seat”: Lakers Post Game Show Revisit 1 Legend’s No-Brainer Honor på Staples Center

Detta är naturligtvis om Lakers inte kan säkra Dejounte. Med tanke på att de inte har pratat så mycket om Dejounte-handeln med Hawks på senare tid, minskar hoppet. Så det borde inte vara en överraskning om Lakers hamnar hos Dinwiddie, i så fall skulle de vilja att Hawks kastar in Finney-Smith och O’Neale genom att släppa en annan tillgång eller två.

Tror du att en PG som Dejounte Murray är vad Lakers behöver just nu? Kommer han att kunna dra dem ur svackan? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Inlägget Lakers Trade Tumors: LA:s Finest Prepare Plan B by Monitoring 3 Nets Stars in Case Dejounte Murrays Deal Falls Off dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär